TRAGEDIJA U TRSTU: Zbog ljubomore, Marokanac svirepo ubio tinejdžera poreklom iz Srbije

Robert Trajković (17), tinejdžer poreklom iz Srbije čije je telo u subotu u kasnim večernjim satima 8. januara pronađeno u podrumu zgrade u ulici Ritmajer 13 u centru Trsta, zadavljen je omčom oko vrata.

Screenshot/Facebook

Kako prenose italijanski mediji, beživotno telo 17-godišnjeg Roberta Trajkovića koji je nestao u petak uveče oko 22:30 sati i za kojim je bila pokrenuta potraga na društvenim mrežama, pronađeno je u podrumu zgrade oko 22 sata u subotu uveče u ulici Ritmajer 13 u samom centru Trsta.

Ove navode potvrdilo je javno tužilaštvo u Trstu u saopštenju za javnost, u kome još navode da je mladića zadavio 21-godišnji Marokanac koga su karabinjeri isto veče locirali i uhapsili, i koji je na saslušanju karabinjerima priznao delo za koje se tereti. Tokom saslušanja osumnjičeni je pobesneo pa je odveden u Hitnu pomoć, gde ga čuvali karabinjeri dok mu je pružena prva pomoć, nakon čega je sproveden u pritvor.

Kako prenose mediji, Ljubomora je najverovatnije motiv ovog teškog ubistva. Robert se zabavljao sa bišom devojkom Marokanca.

Istražitelji su proveli celu noć na mestu gde je telo pronađeno da bi rekonstruisali tačnu dinamiku ubistva.

Porodica 17-godišnjaka juče je putem medija i društvenih mreža uputila apel, s obzirom da se Robertu izgubio svaki trag od petka u 22:30 sati. Potom dramatičan epilog sa pronalaskom tela u podrumu zgrade.

21-godišnji Marokanac, kako prenose italijanski mediji, je imao saučesnika sa kojim je napravio zasedu Robertu, naterali ga da uđe u automobil, gde ga je potom zadavio, a zatim Robertovo beživotno telo ostavili u podrumu zgrade u ulici Ritmajer 13 gde navodno živi 19-godišnja devojka sa kojom se Robert zabavljao.

U podrumu zgrade gde je pronađeno telo Roberta Trajkovića (17), istražitelji su pronašli tragove krvi.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker