DRAMA U BEČU: Srbin provalio u stan bivše devojke i brutalno je pretukao!

Prava drama, odvijala se u utorak, kada je 33-godišnji Srbin provalio u stan njegove bivše devojke (30) u bečkom distriktu Favoriten, i brutalno je pretukao.

Foto: Ilustracija

Kako javljaju austrijski mediji, 33-godišnji Srbin je u utorak oko podneva nazvao telefonom svoju bivšu devojku (30) Srpkinju, sa Austrijskim državljanstvom, i pretio joj je da će da je prebije kao stoku zbog toga što mu je na prevaru uzela pare i ostavila ga. Devojka mu je rekla da je ostavi na miru, i da će ga prijavi policiji. Nakon završenog razgovora nazvala je policiju i prijavila ga.

Međutim, pretnje njegove bivše da će ga prijaviti policiji, očito da je 33-godišnjeg Srbina razbesnelo još više. Oko 17:10 časova, 33-godišnji Srbin došao je pred vrata svoje bivše devojke, pošto mu nije otvarala vrata a, stan se nalazio na prizemlju, on je razbio prozor i uleteo unutra.

Nesretna žena je uspela da pobegne u spavaćoj sobi i zaključa se, ali je napadač razvalio vrata i krenuo na bivšu devojku, povukao je za kosu, tukao, naneo povrede lica.

Nesretna žena je nekako uspela da pobegne iz stana na drugi sprat u zgradi, odakle je pozvala policiju. Policija je brzo pronašla i uhapsila napadača, nakon što je izašao iz stana.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker