TEŠKA NRSREĆA KOD GOLUPCA: Kamion KJP “Golubac” smrskao radniku nogu

Kako smo nezvanično saznali, radi se o četrdesetdvogodišnjem romskom radniku KJP “Golubac” Parpanđelović Novici iz Usija u opštini Golubac.

U naselju Vince jutros oko 10:00-11:00 časova na očigled vikendaša desila se teška nesreća. Kamion komunalnog preduzeća je obavljao redovne svoje paslove, dva radnika su istresali kante za smeće. Kamion je išao u rikverc i onda je na jeziv način smrskao nogu jednom od radnika.

– U jednom trenutku radnik na desnoj papuči kamiona se okliznuo. Vozač nije mogao da primeti šta se dešava i zaštitnikom za štop svetlo priklještio radniku nogu u drvo i smrskao je. Žene koje su bile u ulici su počele da vrište bio je to jeziv trenutak, dok je radnik koji je sav u bolovima ležao na zemlji, svo vreme psovao direktora KJP “Golubac” Miroslava Miloševića, jer ga je poslao da radi posao za koji mu je lekar izdao uverenje da nije sposoban da obavlja – priča očevidac koji je bespomoćno posmatrao tragediju.

Kako smo nezvanično saznali, Novica je hitno prebačen u požarevačku bolnicu gde su lekari morali da mu amputiraju nogu. Novica se trenutno nalazi u kritičnom stanju jer je izgubio dosta krvi.

Kako nezvanično saznajemo, pre polaska na posao Novica je direktoru KJP “Golubac” Miroslavu Miloševiću predao lekarsko uverenje po kom Novica nije smeo da obavlja posao na koji ga je ovaj terao. Milošević je Novici rekao da ga uopšte ne zanima mišljenje lekara: “Ili ćeš da radiš ono što ti ja kažem, ili ćeš popiti otkaz”, ucenio je Milošević Novicu.

Inače kako saznajemo, Miroslav Milošević ne ispunjava zakonsku formu da bude direktor. Umesto njega na papiru kao direktor KJP “Golubac” je postavljen Miloš Đurić, koji ujutru svrati do ovog preduzeća da popije samo kaficu, pa vrati se kući.

Danas jedan mlad čovek, ostao invalid za ceo život, zbog nekfalifikovanog vodećeg kadara na čelu ovog preduzeća.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close