KOBAN SUDAR U VELIKOM GRADIŠTU: Taksista uhapšen zbog smrti bicikliste samoubice?!

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, policija je uhapsila Vladana Cvetkovića (50) iz Velikog Gradišta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom.

On se 22. jula, oko 12 sati, upravljajući svojim taksi vozilom marke „ford“, lagano kretao ka taksi stajalištu pored gradskog parka. Odjednom je iz parka izleteo biciklista Dragoslav Živanović (78) iz Velikog Gradišta, koji je udario u desni točak taksistinog vozila.

Od siline sudara, biciklista je preleteo preko haube i pao na beton i, sa teškim povredama, ubrzo vozilom Hitne pomoći prebačen je u bolnicu, u kojoj je uveče preminuo.

I pored mnogobrojnih izjava očevidaca koji su potvrdili da je biciklista iznenada izleteo iz parka i udario u desni točak Cvetkovićevog taksija koji se kretao lagano ka taksi stajalištu, zbog uznemirenja javnosti, taksisti je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti izveden na saslušanje kod tužioca, a posle toga odlučivaće se o eventualnom određenju pritvora.

Za krivično delo za koje se on tereti, zakonom je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

(Tpknews.com/M.V.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Malo kasnim sa komentarom ali taj čovek koji je poginuo je čekao prvo unuče i sigurno nije hteo da se ubije. Bio je bolestan od više bolesti i u nekom trenutku mu je popustila pažnja. On nije ni dobro video. Žao mi je što nije dočekao prvo unuče. Dali je i vozač kriv ili ne neka utvrdi istraga.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker