Saopštenje V.D. direktora Fudbalskog kluba Železničar Miroslava Boškovića

Ovih dana je turbuletno u Fudbalskom klubu Železničar. U toku je priprema skupštine kluba gde će se odlučiti o novoj upravi Železničara.

Povodom ovakve situacije u klubu saopštenjem za javnost obratio nam se V.D. direktora kluba Miroslav Bošković.

Saopštenje V.D. direktora kluba Miroslava Boškovića prenosim vam u celosti:

“Na osnovu odluke UO FK Zelezničar od dana 30.12.2018. godine postavljen sam za direktora kluba do 29. juna 2019. Pošto mi je mandat istekao, obaveštavam fudbalsku javnost da nisam više u sistemu rukovođenja kluba.

Imajući u vidu da ide izborna skupština, molim sve kojima je plava boja u srcu, a posebno delegate skupštine da ne daju podršku ljudima koji su od 2015. godine do prošle godine svojim neznanjem urušavali klub, nego da daju glas onima koji su ga u zadnjoj godini podigli klub organizaciono, infrastrukturalno, igrački i rezultatski što je svima koji prate klub dobro poznato. Posebno ističem formiranje mlađih selekcija (4 selekcije) od kojih je pionirska zauzela prvo mesto u Braničevskoj okružnoj ligi i plasirala se u viši rang takmičenja što Železničar dugo nije imao. Pozivam sve koji vole našeg “Želju”, popularnog “ekspresa” sa stadiona “Iza ložionice” da učine sve da rukovođenje kluba daju u ruke onima koji znaju i imaju energije da klub vrate na stare staze slave kakve i zasluzije klub sa 73 godine istorije.”

S poštovanjem,
Miroslav Bošković Bole

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close