NJENA KUĆA JE PONOVO NAJLEPŠE OKIĆENA: Svi volite Topolovnik zbog Biljane i njenog novogodišnjeg ukusa!

Vredne nagrade dobitnicima je uručila direktorka Turističke organizacije opštine Veliko Gradište u maloj sali skupštine opštine.

Na tek završenoj akciji za najlepše dekorisana dvorišta, balkone i izloga radnji u duhu novogodišnjih praznika, pobedu je i ove godine odnela Biljana Drikić iz Topolovnika, čije je dekorisanje trajalo 5 dana, a na društvenoj mreži instagram primećen je veliki broj fotografija ove zanimljivo dekorisane kuće.

Akcija “dekoracija grada” je počela početkom decembra povodom Novogodišnjih praznika, sa ciljem motivisanja građana opštine Veliko Gradište, da u prazničnom duhu dekorišu svoja dvorišta i balkone, kao i izloge svojih radnji.

O najlepše dekorisanim izlozima i kuća odlučivala je komisija, suočena sa mnogim dilemama, koja je imala težak zadatak da oceni najuspešnije.

Dobitnici nagrada

U kategoriji najlepše ukrašeni balkon nagradu je dobila Milica Đorđević iz Kumana, koja je celokupnu dekoraciju ručne izradila, a najlepše uređeno dvorište kao i najlepše dekorisana radnja grada na neobičan način izradio je Mihajlo Vasić iz Velikog Gradišta, koji je od različitih materijala stvorio potpuno nove i zanimljive Novogodišnje ukrase

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker