“NEMAM IDEJU UZMI OD NARODA”: “Genijalni” golubački raspop uvodi novu taksu za naivne Vikendaše?!

Samo tri meseca nakon nametnute naplate odnošenja smeća tokom cele godine, iako vikendaši borave 3 do 4 meseca u naselju Vince preko leta, opštinska SNS Uprava opštine Golubac na čelu sa crnogorskim raspopom već smišlja plan nove pljačke!

Foto: Privatna arhiva

Naime, nakon senzacionalnih predizbornih obećanja i priča za naivne svedoci smo nastavka plana jedine sposobnosti golubačke SNS opštinske Uprave na čelu sa njihovim crnogorskim raspopom da ponovo udare na džep građana!

Kako za sada, nezvanično saznaje Insajder Mile Sova, u pitanju je nova “genijalna” ideja predsednika opštine Golubac, crnogorsko-golubačkog raspopa Mijović Nebojše koji je nakon uvođenja poslednjeg metoda pljačke vikendaša naselja Vince putem nametnute naplate odnošenja smeća tokom cele godine, setio se nove “opštinska boravišna taksa za vikendaše”.

S obzirom da treba da se popuni rupa u lokalnom budžetu crnogorski raspop je predložio oprobanu metodu pljačke naivnog naroda da se uvede novi namet vikendašima u vikend naselju Vince, od 1.000 dinara mesečno po vikendici?!

Najnoviji, za sada još uvek nezvanični plan popunjavanja lokalnog budžeta, dokazuje da vikendaše iz vikend naselja Vince po ko zna koji pud ujeda zmija iz iste rupe, a ta zmija je crnogorski-golubački raspop Mijović Nebojša.

Njegov način popunjavanja rupa u budžetu zna svaki građanin golubačke opštine – “nemam ideju uzmi od naroda”.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Još izgleda nije svestan sa kime se kači. Vikendaši nisu glupi Golupčani pa da može da ih jaše kako mu se prohte. Ovaj put je naleteo na tvrd orah.

  2. Mijoviću bi najpametnije bilo da vrati u opštinsku kasu deo pokradenih para i zaboravi na ovu fiks ideju jer ako ga vikendaši nagaze proklinjaće dan kad se kandidovao za predsednika Opštine. Sa Beogradjanima nema zezanja a i njegovi iz najbližeg okruženja mu polako spremaju “svileni gajtan” jer je postao bolesno pohlepan. Polako počinju da beže iz Opštine i radnici. Osetili pacovi da će brod veoma brzo da potone. Sem što se debelo zamerio Vlasima sada će i vikendašima a i golupčanima je stao na žulj sečom parka i bacanjem spomenika.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker