SKANDAL U BORU: Šinteri napali čoveka kleštima u školskom dvorištu (VIDEO)

U dvorištu srednje Elektro-mašinske škole u Boru došlo je do sukoba između šintera ovdašnjeg JKP “3. oktobar”, koji su lovili pse lutalice, i Dragana Cekića, koji je to snimao mobilnim telefonom, saznaju “Novosti”.

01-incident_620x0

U jednom trenutku, vidi se kako jedan od šintera prilazi Cekiću, naređuje mu da spusti telefon, nakon čega ga, navodno, udara kleštima za hvatanje pasa. Posle toga, začuo se Cekićev krik, kao i, uz nekoliko psovki, njegove reči upućene šinterima: “Da li znate šta ste sada uradili?”

– Slučaj je prijavljen policiji – potvrđeno nam je u PU u Boru. – Ispitujemo sve okolnosti ovog slučaja i, nakon okonačnja istrage, u saradnji sa Tužilaštvom, odlućićemo o daljim koracima.

U bolnici nam je rečeno da je Cekić zadobio lakše povrede noge, nanete, najverovatnije, kleštima za hvatanje pasa. S druge strane, nezvanično saznaju “Novosti”, šinteri su kazali da ih je branitelj pasa lutalica prethodno gađao kamenjem.

– Ukoliko postoji odgovornost naših radnika za ovaj incident, oni će biti kažnjeni – rekao nam je Dalibor Orsovanović, direktor JKP “3. oktobar”.

Izvor: Novosti

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker