ŠTA TO RADIŠ ZETE! Policija ili Mile Sova – sada se na slikama vidi ko laže! (FOTO)

Velika propaganda laži, koja melje istinu već više od jedne decenije, zamorila se. Onemoćala je. Nije lako lagati svaki dan. I sebe i druge. A ko laže, mora da ima dobro pamćenje, tako kažu. Velika propaganda laži ne pamti ni svoje, ni tuđe reči, već samo masno lažu.

Foto: Mile Sova

Pre dve nedelje pisali smo o bahatom direktoru PD RIO-Kostolac Igoru Gazdiću, odmah da napomenemo da ne bi zaboravili, da Gazdić ne zna koja mu je leva a koja desna strana, ali, i posle dve nedelje od našeg pisanja, niko se od nadležnih nije oglasio.

Današnja tema je službeni crni auto marke “pežo 508” koji je drugog dana uskrsa u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Malog Crnića slupala Gazdićeva supruga, a Gazdićev zet bivši načelnik požarevačke Policijske uprave Srđan Lazić, desna ruka i glavna logistika za sve kriminalce, lopove i prevarante požarevačkog klana Hrkalović, ceo slučaj vešto je zataškao za javnost.

S obzirom da su inspektori poltrončići Srđana Lazića dali sebi za pravo da nas optuže da obmanjujemo javnost iznošenjem laži u vezi slupanog službenog vozila, naš insajder Mile Sova dostavlja fotografije kao dokaz da ipak nismo mi ti koji godina danonoćno lažima obmanjujemo javnost! Ali, iako su nas lažno optužili, praštamo im. Pa i oni su od krvi i mesa. Umori im se duša, pa i zaplaši se. Zasiti novca, ali napuni i strahom.

Inače, kako javlja naš insajder Mile Sova, slupani crni službeni auto marke “pežo 508” nalazi se kod Auto centra Toplica, sa izletelim air begovima, slupanom prednjinom i skinutih tablica. Slupani “pežo 508” su ispektori Srđana Lazića doterali u Auto centar i uparkirali ispred kamera da ga neko ne bi slučajno slikalo.

Međutim, za našeg insajdera Mileta Sovu kamere nisu bile problem, najveći problem je taj što Gazdić pokušava da ceo incident zataška, tako da nije obavestio ni skupštinu da mu je supruga slupala službeni auto. Na poso dolazi svojim autom, a ni zapisnika od nastale saobraćajke još uvek nema.

Naš insajder Mile Sova kaže da je slupani auto sada ubačen u garažu, gde su majstori počeli sa popravkom, a ko će popravku da plati, pa videćemo.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. To je totalna steta, izleteli jastuci, ako je bio kasko oni ga isplaćuju ili ako nije bio kriv isplaćuje ga suprotna strana tj. njegovo osiguranje a vozilo ostaje vlasniku gratis, mnogi fingiraju takve nesreće zbog koristi.

  2. A,na sve navedene činjenice, Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi, umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker