ČEŠLJA SE SVAKI DEO TERENA: Policija još traga za ubicom koji je baka Mirjanu ubio drvenim kocem!

Zločin koji se pre samo dva dana dogodio u selu Mišljenovac nadomak Kučeva u kome je mučki ubijena Mirjana Živanović (71) još uvek njene rođake, poznanike, komšije ne ostavlja ravnodušnim.

Screenshot/Informer

– Preduzete su sve neophodne radnje u cilju što bržeg otkrivanja NN lica koje je počinilo ubistvo. Dati su nalozi svim nadležnim policijskim organima i sve istražne radnje se sprovode. Češlja se svaki deo terena i ne prepušta se slučaju nijedna mogućnost za bilo kakav propust. Sve činimo kako bi se što pre pronašao ubica i izveo pred lice pravde – , kažu u Višem javnom Tužilaštvu u Požarevcu.

Sam način na koji je stradala ova nesrećna žena, za koju svi meštani imaju samo reči hvale, tek uliva strah. Počinioc ovog zločina, jadnu i bolesnu Mirjanu, ubio je drvenim kocem u porodičnoj kući. Nju su u jutranjim satima u lokvi krvi pronašle prve komšije, nakon što se rođacima sa kojima se samo dan pre toga čula telefonom i boravila na slavi, više nije javljala.

– Mi smo još uvek u strahu sve dok se počinilac ne pronađe. Šta se ovo dešava ne znam. Da li je možda neko pomislio da ona ima novca od penzije ili ušteđevinu stečenu pomažući starim licima iz sela kada dođu iz inostranstva, a koju nije trošila jer je živela sama, ne znam. Samo znam, da je ovo neviđen zločin da neko tako nekoga ubije na najsuroviji način – , kaže još uvek potresena meštanka sela Mišljenovac koja je poznavala Miru.

Ona napominje da svi u Mišljenovcu žive u šoku i strahu od neizvesnosti, ali i u nadi da će policija uskoro izaći sa informacijama da je ubica uhapšen.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker