HOROR U AUSTRIJI: Ćerka ubila majku, brata i troje dece (FOTO)

Austrijska policija je u četvrtak u kući u mestu Beajmkirhen pronašla šestero mrtvih članova jedne porodice. Tužilac je potvrdio da među mrtvima ima troje dece, starosti između sedam i deset godina.

Kako izveštava OE24, pretpostavlja se da je reč o sumanutom napadu, ali se još čeka zvanična potvrda.

Kako se saznaje, ćerka (35) je pištoljem ubila majku (59), brata (40) i troje dece – dva sina stara devet i deset godina i čerku staru sedam godina. Na kraju je presudila i sebi.

Prema pisanjima „Bilda“, policija trenutno ne želi da objavi nikakve detalje zločina. Istraga je u toku, a tela žrtava poslata su na obdukciju.

Krvavi događaj navodno se odigrao pre tri dana, ali ta informacija još nije potvrđena. Ubijena deca danima se nisu pojavljivala u školi.

Beajmkirhen je živopisna opština od 5.000 stanovnika, severno od Sankt Peltena i nalazi se odmah pored autoputa A1. Na svom sajtu, Beajmkirhen se reklamira kao “Mesto u kome ćete se dobro osećati”.

ubistvo-austrija-1

Tri generacije živele u bivšem motelu

Zgrada u kojoj se desio stravičan zločin nekada je bila motel, a u njoj su prema pisanju austrijskih medija živele tri generacije ove porodice pošto je motel zatvoren.

ubistvo-austrija-2

Foto: Reuters

Komšija koji je 20 godina vodio ovaj motel, pre godinu dana prodao je nesrećnoj porodicu zgradu u čijem komšiluku i dalje stanuje njegova ćerka. Porodicu je opisao kao „nenametljive“ ljude s kojima niko nije imao problema. Niko od komšija nije svedočio nijednoj njihovoj svađi.

ubistvo-austrija-4

Foto: Reuters

Bivšeg vlasnika motela policija je pozvala justros oko 11 sati. Njega je policija zamolila da im pomogne da uđu u kuću. Pristup kući i dalje je blokiran od strane policije.

Inače, Beajmkirhen  je maleni gradić sa oko 5.000 stanovnika, koji se nalazi zapadno od Beča.

TPKNES/Bild/ Kronen Cajtung

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker