SRPKINJA U NEMAČKOJ MUKU MUČI SA SIRIJCEM: “Ovo što on meni radi više od godinu dana u životu nisam doživela” (FOTO)

Vlasnica hotela, restorana i picerije iz Hamburga Zorica Pavlović (65) već neko vreme vodi borbu sa svojim bivšim radnikom 33-godišnjim Sirijcem Kassemom A.

Foto: Bild

Sirijac joj uvek iznova nanosi štetu na piceriji, a tokom prošlog vikenda je kamenom razbio prozor. Sve su snimile nadzorne kamere.

– Reč je o čoveku kome sam nekada pomagala – , rekla je za nemački Bild Zorica Pavlović koja je pre dosta godina u Nemačku došla iz Srbije.

Zorica je vlasnik picerije “Alt Hamburg” i “Rodizio Steak-House” na Hans-Albers-Platzu, tačno na Reeperbahnu.

– Štetu mi je učinio najmanje deset puta. Od života mi je napravio pakao. Teroriše me više od godinu dana, a samo sam htela da mu pomognem – , kaže Zorica Pavlović.

Sa Sirijcem se prvi put susrela kada ju je očajnički molio za smeštaj. Iznajmila mu je sobu za 480 evra mesečno. Sobu su platile gradske vlasti zadužene za migrante. Zatim je tražio posao u njenoj piceriji pa ga je zaposlila.

– Ali kad sam mu rekla da od svoje plate mora platiti zdravstveno osiguranje, porez i stanarinu, poludeo je i razbio je sve prozore na piceriji. Nekoliko svedoka ga je prepoznalo, pa je pobegao, i od tada je počeo teror – , otkriva Zorica.

Prema informacijama BILD-a, Kassem A. je 2015. došao iz Sirije kao izbeglica, odobren mu je zahtev za azil, dobio je boravišnu dozvolu s akojom sme da radi.

– Napravio mi je već štetu preko 10.000 evra. U Nemačku sam došla iz Srbije i poštujem zakon. Svako ko nekome naudi mora to da plati. Zato se nadam da će biti uhapšen – , rekla je Zorica Pavlović.

Policija još nije uhapsila Sirijca, a državno tužilaštvo je protiv njega podnelo krivičnu prijavu zbog nanete materijalne štete.

(Tpknews.com/Bild)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker