PONOVO PALA KRV NA BEČKIM ULICAMA: U centru grada na pločniku Srbin ubio svoju bivšu partnerku pa presudio sebi (VIDEO)

U utorak, oko 10 sati u 4. bečkoj opštini u Inenštatu u ulici Rinosgase Martin M. (38) ubio je sa više hitaca iz pištolja svoju bivšu partnerku Sandru D. (35).

38-odišnji Srbin Martin M. u utorak u 4. bečkoj opštini u Inenštatu u ulici Rinosgase ubio je sa više hitaca svoju bivšu partnerku Sandru D. (35) koja je Austrijanka srpskog porekla.

Iza njih je ostaolo petoro deteta. Oni su se upoznali preko Fejsbuka i živeli zajedno oko godinu dana, ali su se nedavno razišli.

Naime, Sandra je pošto je Martin pretukao u stanu, prijavila ga policiji i njemu je 9. maja izrečena mera zabrane prilaska i ulaska u stan. Zabrana je stupila na snagu 10. maja u trajanju od dve nedelje. Po isteku zabrane Sandra nije ponovila zahtev.

Međutim, Martin je isplanirao zločin i presreo Sandru u utorak na ulici u centru grada jer nije mogao da podnese raskid. Pre nego što je udario Sandru nekoliko puta Martin je rekao “Sandra ti si moj život”, a zatim izvadio pištolj i zapucao tri puta u Sandru. Kada se srušila na asfalt hladnokrvno je overio metkom u glavu, a zatim ubio i sebe.

Utvrđeno je da Martin nije imao dozvolu za oružje kojim je počinio zločin.

Sandra i Martin

Serija jezivih zločina u Beču i Austriji se nastavlja i ovo je od početka godine čak 16 ubistvo u prestonici. Statistika pokazuje da je u prvih pet meseci ove godine u Austriji zabeležen rekordan broj ubistava, čak 32.

(TPKNEWS/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker