SRPSKI CAR VUČIĆ: Hteli su moju glavu na crti, i evo ja im na crtu izlazim! (VIDEO)

Na sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), potvrđen je predlog Predsedništva SNS-a da Aleksandar Vučić bude kandidat te stranke za predsednika Srbije.

Sednica Glavnog odbora održava se iza zatvorenih vrata u Centru Sava, a novinarima je rečeno da će naknadno biti pozvani da uđu u salu.

U holu Centra je veliki broj građana u majicama s likom Vučića i sa zastavama Srpske napredne stranke.

Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) jednoglasno je večeras podržao predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat SNS-a na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

Vučić je u beogradski Centar Sava, gde se održava sednica Glavnog odbora, stigao oko 18.30.

Prvi deo sednice Glavnog odbora održan je iza zatvorenih vrata, a novinarima je omogućen ulaz u salu po dolasku Aleksandra Vučića.

Vučić: Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili

Ne dam im Srbiju, nisu je ničim zaslužili, poručio je danas lider SNS sa sednice Glavnog odbora stranke, koji je ozvaničio njegovu kandidaturu za predsednika Srbije.

“Hteli su moju glavu na crti, i evo ja im na crtu izlazim”, rekao je Vučić i ponovio da je odlučio da prihvati kandidaturu zato što čvrsto veruje da su ovoj zemlji potrebni rad, stabilnost, investicije, nove bolnice i zato što neko mora da “stane na vrata, kada na njih kuca prošlost”.

Oni koji su nam već tolike godine pojeli, u prošlosti treba da ostanu, rekao je.

“I pored bezbroj probema i saveta, odlučio sam da prihvatim kandidaturu za predsednika Srbije, jer Srbija nema puno vremena i na vlast ne smeju da se vrate oni koji su uništili zemlju”, rekao je premijer i lider SNS Aleksandar Vučić.

“Odlučio sam se da prihvatim kandidaturu za predsednika Srbije, zato što čvrsto verujem da su ovoj zemlji potrebni rad, stabilnost, investicije, putevi i nove bolnice i budućnost”, rekao je Vučić na sednici Glavnog odbora.

On je rekao da prihvata kandidaturu zato što neko mora da stane na vrata kad prošlost zakuca, ističući da “prošlost sada maljevima kuca i hoće da provali u našu kuću”.

“Takvima mora da se stane na put, da budu vraćeni tamo gde pripadaju, u političku prošlost”, rekao je Vučić.

On je naveo da veruje u budućnost i da će zato da se prihvati tog posla, u, kako kaže, teškoj i užasnoj kampanji koja ga čeka.

“Zahvalan sam vam na podršci i ponosan na sve vas, jer smo u prethodnih 4, 5 godina uspeli zemlju, koja je bila na ivici bankrotstva i kolapsa, u kojoj nije bilo nade i koja nije videla budućnost, da pokrenemo s mrtve tačke, a vi ste uvek znali da pokažete razliku između nas i njih, obratio se večeras premijer Aleksandar Vučić članovima GO stranke koji su ga jednoglasno izabrali za predsedničkog kandidata.

“Znali ste da napravite razliku između nas i mnogih drugih, razliku koja se ogleda u vašoj borbenosti i želji da budete na strani Srbije i onda kad smo najviše napadani i kad nisu birali reči kojima će da se obraćaju našim divnim članovima, jer svi ste se ujedinili u politiku očuvanja Srbije njenog napretka”, rekao je Vučić praćen aplauzom članova GO.

Kako je naveo, zahvalan je članovima stranke i zato sto su poslednjih dana i meseci, “kada smo shvatili kakve nam se opasnosti bliže, jasno pokazali kako možemo da odbranimo i sačuvamo zemlju”.

“Ponosan sam jer ste napravili razliku između nas i njih, nas kojima je Srbija važnija od svega i njih, kojima su jedino njihovi dzepovi bili važni”, poručio je premijer i lider SNS.

“Jedina ste stranka koja nije dobijala glasove na demagogiji i populizmu, na šoviniszmu i lakim merama, i obećanjima…”, rekao je Vučić i nastavio: “Već ste pobeđivali tako što ste radili najteže stvari, bili ste uz svoju stranku i rukovodstvo, i uz predsednika Republike, vladu i skupštinu”.

“Prvih pet dana odmora, jer za četiri godine nisam koristio ni jedan dan, iskoristiću za kampanju, da vama koji ćete se sve vreme boriti, pomognem da ne izgubimo bitku protiv onih koji bi zemlju da vrate u prošlost”, rekao je večeras lider SNS.

“Ne zaboravite da je s druge strane mnogo moćnih, da imaju silne saveznike i na sve su spremni. Nekii su već u kampanjii, mnogo su novca potrošili i niko ih ništa ne pita. To je cena demokratije, oblika političkog režima, od kojeg ne postoji bolji, i mi smo tu cenu spremni da platimo”, rekao je Vučić i poručio da nema trunku sumnje u svoje članove.

“Hoćemo li još jednom zajedno da pobedimo za Srbiju”, upitao je Vučić i pozdravljem burnim aplauzom, poručio:

“Potrebni ste Srbiji, dragi prijatelji, potrebna joj je vaša energija i neći ninašta da vas teram, ali ako to ne učinimo još jednom stići će ovu zemlju ona najteža kazna – doći će najgori i vratiti Srbiju u prošlost”.

On je rekao da su se udružili svi koji za sebe hoće sladak život, a čemeran za sve ostale i da hoće njegovu glavu, ali i poručio da ih se ne plaši.

“Ne znam šta će Srbija da odluči, ali jedno sigurno znam – da se pred njima mi svi, i ja zajedno sa vama, ne povlačimo”, rekao je Vucičh obraćajući se članovima GO stranke.

“Hteli su moju glavu više od svega” istakao je Vucičh i dodao da politički protivnici ne vole ni njih i da jedino što rade jeste da mrze.

Kako je rekao, hteli su njegovu glavu, i da ga imaju na crti i poručio da ga na crti eto i da ih se ne plaši.

“Ne plašim se čak ni samog straha, ni njihovih para, miliona koji su već potrošili, a mi ni dinara, ni saveznika njihovih stranih, ni medija, a ponajmanje tajkuna” podvukao je Vučić.

“Ne plašim se da pobede ni mene, ni vas, ali se plašim da ne pobede Srbiju i oderu joj kožu sa leđa, zatvore je i zaustave”, rekao je Vučić.

Razlika je između nas i njih,to, mislim, razume i Nikolić

Predsednik SNS Aleksnadar Vučić ponovio je na sednici Glavnog odbora, na kojoj je predložen za predsedničkog kandidata, da je i danas i uvek spreman da saraduje sa Tomislavom Nikolićem, poštujući njegovo pravo da “radi šta želi”.

“Sve ostalo nije do mene”, primetio je Vučić u govoru pred članovima odbora.

On je rekao da je siguran da postoji razlika, kako je rekao, izmedju “nas i njih” i dodao:
“Mislim da to razume i Tomislav”.

Vučić je istakao “veliku ulogu” koju je Nikolić igrao za SNS i za Srbiju, naveo da ne želi od naprednjaka da čuje nijednu ružnu reč o njemu, te istakao da je ni sam nikada neće izgovoriti.

“Ja tako nešto nikad neću izgovoriti, a poštujući njegovo pravo da radi šta sam želi da radi”, rekao je Vučić.

On je istakao da je i danas i uvek spreman da saradjuje sa Nikolićem, da rade zajedno i da ta želja kod njega nikada neće prestati.

TPKNEWS/Beta

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker