RAJIČIĆU, SRAMOTA JE! Predsednik opštine Kučevo lično dozvolio da Koka Kola menja geografska obeležja

Tokom vikenda kompanija Koka Kola je imala ekskluzivnu promociju novog brenda Rosa Homolje kod Rajkove pećine u Majdanpeku, a povodom ovog događaj u našu redakciju stiglo je saopštenje SPS-a iz Kučeva koje prenosimo u celosti:

Foto: Promo

– Marketing kompanije Koka Kola ne bi bio sporan da dr Ivan Rajičić nije u aprilu postao član savetodanog odbora ove kompanije i tom prilikom izjavio sledeće: “Velika mi ja čast i zadovoljstvo, da sam u ime opštine Kučevo, postao član i dobio priliku da učestvujem u radu Savetodavnog odbora Coca-Cola HBC” izjavio je Rajičić tom prilikom.

Ova vest je objavljenja na privatnom portalu Branka Kecmana, za koju prima izuzetno visok honorar da pise fabrikovane vesti u korist kriminogenog režima iz hotela Rudnik u Kučevu. Vest možete pogledati ovde: http://www.ekucevo.rs/?p=45481

Obzirom da je član Savetodavnog odbora sa mesečnim primanjima od 2.000 evra, dr Ivan Rajičić se složio da promotivni događaj kompanije Koka Kola bude u Rajkovoj pećini koja je udaljena 50 kilometara od samog izvorišta mineralne vode u Neresnici. Rajkova pećina geografski ne pripada masivu Homoljskih planina.

Izuzetno je velika sramota što je Rajčić dozvolio da se ova promocija desi i opštini Majdanpek, o čemu svedoči i komentar na fejsbuku Novice Janoševića, predsednika OO SNS Kučevo. Janošević, pored toga što je sebe samoproklamovao kao marketing eksperta naveo je da je greška i kompanije i predsednika opštine Kučevo ta što se potrošači dovode u zabludu da je izvorište u jednom od najzagađenijih krajeva u Srbiji u blizini rudnika Majdanpek i ispod Majdanpečkog vrha Starica koji se poslednjih dana intenzivno minirao.

Iza dr Ivana Rajičića su počele svakodnevno da se nižu afere, a da je celokupno Kučevo stavljeno na doboš svima je očigledno. Ne preostaje ništa drugo nego da se izađe na ulice i smeni ceo kriminogeno-hotelski režim Kučeva dok nije kasno.

Rajičiću, sramota si za ovaj grad! – zaključuje se u saopštenju SPS-a iz Kučeva.

PROČITAJ I

14 Komentari

  1. Predsednik Ivan Hotelski je pripravnik i za doktora a kamoli da upravlja sa opstinom. Njegov zamenik Nenad Hotelski je ucio skolu da cekica drva u sumi a i tamo je opasan. Zale se ljudi da ih je reketirao

  2. Fine parice će da zaradi Raja Baja, za još dve godine vlasti u upravnom odboru Coca Cole imaće 48.000 evrića. Računajući i ono pre to je oko 60.000 evra. Uz to mesečno iz opštine legalno inkasira još oko 2.000 evra a padne i sa strane na razne rekete i provizije. Eto mu njegova skromnost

  3. Puna su mu usta turizma, promocija nase opstine, nasih pecina i zdrave hrane. Kad im Koka kola ponudi na tacni svetski dogadjaj, prvo pitanje na koije naidju investitori je trdicionalno, A dje sam tu ja? E kod ozbiljnih investitora tada prestaje svaki razgovor o saradnji. Ne moze Mali Hotelski da shvati sta je propustio time sto je Koka Kolu oterao sa ovih prostora u reklamnoj kampanji koja jos nije pratila ni jedan brend do sada. Zaboravili smo MB pivo, bilo odavno. Srbija je preplavljena gaziranom Rosom iz punionice u Neresnici. To pise sitnim slovima na flasama. A stvarno je na tv Rajkova pecina, Majdanpek. Ravnistarka i Ceremosnja su izbrisane od strane Malog Hotelskog a kamoli od neke multinacionalne kompanije. Momak se ne snalazi u politici, rukovodjenju, postovanju starijih jer to nije imao ko da ga nauci. Zna samo znanje koje je upio u Hotelskim foajeima, barovima i sobama sa starletama koje mu nesebicno nabacuju u razmenu za potpis na vrednim ugovorima i transakcijama od kojih opstina i narod samo gube silne pare i nastavljaju da gaze po rupama na lokalnim putevima. Nema zaustavljanj na putu propasti i unistenja svega u Kucevu i okolini jer takvi sada rukovode opstinom.

  4. Требају Ивану Хотелском паре јер вероватно има љубавницу. Кажу пацијенти да га виђају по дому здравља у поподневним сатима и кад га питали шта тражи тамо он им је рекао да “је заменик директора дома здравља у Кучеву

  5. Branko Kecman piše hvalospeve o samom sebi i njegovoj kriminalnoj bratiji. Na Facebook profilu ekucevo briše sve negativne komentare tako da ispod njegovih objava i nema komentara.

  6. Rajčić nije ni zaslužio da bude predsednik, njega je mafija postavila na to mesto da bi izvršavao njihove naredne

  7. Coca Cola je privatna firma i mogu da snimaju svoje reklame gde hoce al nije mi jasno sta ce im u savetodavnom odboru nesposobni Rajcic? Zar ne vide da je upropastio Kucevo?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker