AJOJ, NASTAVLJAMO PO STAROM: Petrovački opštinari svečano pustili u rad betonsku banderu!

Korona se ne stišava, ali bez obzira na to, moramo da se vratimo uobičajenom životu i velikim projektima koji su bili započeti.

Foto: Facebook

Jedan od njih u opštini Petrovac na Mlavi je očigledno novopostavljena betonska bandera u selu Bistrica koja će značiti meštanima ovog sela, ali izgleda, mnogo više onima koji su je svečano pustili u rad.

Presecanjem crvene trake, uz aplauz i prisustvo režimskih medija u selu Bistrica, opština Petrovac na Mlavi, svečano je puštena u rad novopostavljena – betonska bandera!

Za presecanje vrpce bilo je potrebno čak troje ljudi, dva predstavnika opštine Petrovac na Mlavi i jedan predstavnik sela Bistrica.

Reizabrani predsednik opštine Petrovac na Mlavi, Duško Nedinić, iako je Agencija za borbu protiv korupcije preporučila njegovu smenu, jer je utvrđeno da je tokom vršenja javne funkcije bio u sukobu interesa, kaže da će ova novopostavljena betonska bandera puno da znači meštanima sela Bistrica, ali i da je planirano da se reši problem sa elektrosnabdevanjem i u naseljima Veliki Popovac, Vošanovac, Dubočka, Rašanac i Manastirica ali tek u sledećoj godini.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker