RULET U “FAVORITU” MU DOŠAO GLAVE: Petrovčanin se ubio skokom u bunar zbog kockarskih dugova?

Saša Bogosavljević (32) iz Petrovca na Mlavi, oduzeo je sebi život skokom u bunar, koji je u porodičnom dvorištu, saznaje „TPKNEWS“.

Saša Bogosavljević/Foto: Privatna arhiva

Saša je živeo u hranoteljskoj porodici u Tabanovcu kod Petrovca na Mlavi a njegovi ukućani primetili su, u petak ujutru, da ga nema u sobi. Tražili su ga po dvorištu, zagledali svaku zgradu oko kuće, pozvali sve njegove poznanike i na kraju, kad su otvorili vrata santrača bunara, imali su šta i da vide.

– Prizor je bio jeziv – svedoče komšije koji su pritrčali u pomoć. Sašino beživotno telo izvadili su vatrogasci iz bunara oko 18 časova.

Lekari su mogli jedino da konstatuju smrt. Odmah je stigla i policija, obavešteno je OJT u Petrovcu na Mlavi, urađen je uviđaj. Tužilac nije naložio obdukciju, jer kako saznajemo, reč je o klasičnom samoubistvu.

Iako motiv ovog čina zasad nije zvanično saopšten, izvor TPKNEWS navodi da se iza svega kriju dugovi u koje je Bogosavljević upao, najverovatnije zbog kocke.

Navodno, priča izvor TPKNEWS, Bogosavljević je imao problema sa kockanjem i pre nekog vremena je izgubio veliku sumu novca na ruletu u kazinu “Favorit” u Petrovcu na Mlavi, nakon čega je zapao u velike dugove, iz kojih nije znao kako da se izvuče.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. “Kada su otvorili vrata bunara, imali su šta da vide”. Moje pitanje glasi:”Ako je Saša sam skočio u bunar, kako je mogao zatvoriti vrata za sobom”?!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker