SRBIJA STAJE NA SAT VREMENA: Sutra u 14 sati blokada auto-puta i puteva

Ekološke organizacije i udruženja građana najavili su za sutra 27. novembra od 14 sati blokadu puteva u Srbiji zbog Zakona o referendumu i eksproprijaciji. Još uvek nije poznato koje će lokacije biti blokirane, ali se nezvanično pojavila i informacija da će biti blokiran autoput.

Screenshot/Facebook

Udruženje “Ekološki ustanak” u saopštenju nije naveo detalje planirane akcije, već su napisali da će „dalje informacije i detaljnija uputstva biti objavljene na našim stranicama“.

U saopštenju se navodi da je Narodna skupština „de fakto je prestala da postoji kršenjem Ustava, i zakona koji narod svodi na kmetove, skupštinu instrument za sprovođenje državne pljačke, a Republiku na okupiranu teritoriju“.

„Savez ekoloških organizacija SEOS najavio je terensku pobunu protiv sumanutih, a verovatno i poslednjih trzaja ovog korumpiranog i despotskog režima“, dodaje se u saopštenju.

Udruženje “Kreni promeni” u svom saopštenju takođe ističe da će blokada širom Srbije početi u 14hsati, a da će uputstva o blokadi i planu biti objavljena večeras”.

“Pozivamo sve ostale građane da imaju u vidu najavljenu blokadu. Pripadnike policije da građani ovim blokadama štite i njihova prava i da sarađuju sa građanima kako bi se omogućio prolaz bolničkih vozila i drugih hitnih službi”, navodi “Kreni promeni”.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bilo je krajnje vreme da se narod pobuni. Oni koji još veruju SNS lažovima gorko će plakati jer će i oni kad tad osetiti na svojoj koži otimačinu koju su zdušno podržavali u svojoj gluposti i nezanju. Ustaj narode brani svoju imovinu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker