SNIMAK NAPADA: Pogledajte kako je šef u Komunalnom udario radnika u bašti kafea “Nik” u Golupcu (VIDEO)

Online portal TPKNEWS je objavio vest da je Vojislav Vojče Živanović šef u Komunalnom preduzeću u Golupcu, priveden pod sumnjom da je u utorak oko 13 časova u bašti kafea “Nik” u Golupcu, napao svog radnika.

Screenshot

Međutim, odmah nakon naše objave, mašinerija golubačkog kartela optužila nas je da pišemo “izmišljotine” nazivajući saznanja naših dopisnika i novinara “budalaštinama” i “rekla kazala”, a uz optužbe, na mejlu naše redakcije i u forumu komentara na portalu, stigle su i preteće poruke.

Iako su naši dopisnici i novinari izloženi, sada već skoro svakodnevno, pretnjama i najrazličitijim oblicima kampanje zastrašivanja, uvideli smo da nadležni državni organi do sada nisu učinili ama baš ništa kako bi različite vrste napada i pretnji rasvetlili i počinioce sankcionisali. Šta više, ukoliko ne stoje iza tih pretnji i pritisaka, državni organi svojom neefikasnošću šalju jasnu poruku da je lov na naše saradnike, dopisnike i novinare, dozvoljen i čak poželjan.

Zašto državni organi dozvoljavaju lov na naše saradnike, dopisnike i novinare najbolje opisuje poruka koja je ostavljena na Forumu našeg portala noćas oko jedan sat posle ponoći, a u kojoj potpisnik “Zevs” tvrdi da raspop, predsednik opštine Golubac Mijović Nebojša, šef golubačkog kartela drži gradištanske sudije i policiju u šaci, i da sudije donose presude onako kako on naredi.

S obzirom da i sam menadžer kafića “Nik”, Aleksandar Kovačević, na društvenoj mreži Fejsbuk tvrdi da je naše pisanje čista laž i da se ništa o čemu smo pisali nije ni dogodilo, ekskluzivno objavljujemo snimak spornog incidenta zbog koga nas je mašinerija golubačkog kartela optužila da izmišljamo, tako da očekujemo izvinjenje što su naše novinare nazivli lažovima.

Podsetimo, u utorak tokom radnog vremena Vojislav Živanović je poveo sa sobom grupu radnika JKP “Golubac” na piće u kafe “Nik” u Golupcu, iako je radno vreme ovog preduzeća do 14 časova.

Oko 13 časova Vojislav Vojče Živanović je, u prisustvu mnogobrojnih svedoka, napao svog radnika i udario ga.

Kako smo već naveli, Živanovića je posle incidenta privela golubačka policija. Međutim, nakon telefonskog poziva raspopa Mijović Nebojše predsednika opštine Golubac, umesto 48-osmočasovnog zadržavanja, Živanović je kao slobodnjak išetao iz policijske stanice nakon date izjave.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Podneće ovaj kukavički narod i da ga…… Nije mi jasno da Golupčani nemaju ni trunke ponosa već dozvoljavaju da ih kradu, ucenjuju i maltretiraju nekolicina najgorih probisveta a da oni sve to ćutke pognute glave podnose. Žalosno šta su sebi dozvolili. I životinje imaju više časti od njih.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker