SSP POŽAREVAC: Naprednjaci neka slušaju građane, ako neće da slušaju Đilasa

Gradska vlast u Požarevcu realizovala je deo “Plana za Požarevac” Stranke slobode i pravde, te su Požarevljani konačno dobili park za kućne ljubimce – navodi se u saopštenju SSP Požarevac koje prenosimo u celosti.

Foto: SSP Požarevac

– Podsećamo, da se već tri godine zalažemo za ovo rešenje, koje su naši sugrađani u ogromnom broju podržali. Nadamo se i da su prilikom realizacije ovog projekta ispoštovani svi oni standardi koje smo predvideli, odnosno da je objekat propisno organizovan u skladu sa pravilnostima i normama. To podrazumeva prostor sa zemljom, peskom, travom, ograđen na adekvatan način, propisane higijenske uslove, vodu, održavanje i čišćenje prostora, redovno iznošenje i menjanje kesa, tretiranje zemljišta na odgovarajući način u cilju sprečavanja kontaminacije.

Imajući u vidu da SNS u Požarevcu u kampanji za lokalne izbore nije promovisala ni jednu od ovih ideja, primetno je da se gradska vlast oslanja na ideje i rešenja GO SSP Požarevac. Tako je nedavno v.d. direktor JKP “Komunalne službe” najavio da će ovo preduzeće proširiti uslugu iznošenja smeća i na seoska naselja, čime je i formalno prihvaćen predlog GO SSP Požarevac da seoska naselja sa područja Požarevca budu obuhvaćena organizovanim iznošenjem i deponovanjem smeća. Opravdanim se pokazao i zahtev našeg odbora da se obnovi rad GANIP-a i sačuva kulturno nasleđe našeg grada, a što najbolje oslikava prepuna sala Centra za kulturu na novogodišnjem koncertu ovog ansambla.

Foto: SSP Požarevac

Otuda pozivamo gradsku vlast da dok u nedostatku svojih usvajaju naša rešenja, što pozdravljamo, prihvate i našu inicijativu da se udžbenici za sve đake osnovnih i srednjih škola finansiraju iz gradskog budžeta, da opredele budžetska sredstva za tu namenu i da to urade u što kraćem roku kako bi deca u septembru te udžbenike dobila. Ako ne žele da poslušaju nas, neka poslušaju građane Požarevca koji su u značajnom broju podržali ovu inicijativu. Na kraju, ukoliko ne čuju ni građane, neka bar poslušaju potpredsednika svoje stranke, gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, koji će posle toliko godina vratiti Beograđanima deo onoga što su imali dok je tim gradom upravljao Dragan Đilas, pa će beogradski đaci od septembra ponovo imati besplatne udžbenike – navodi u saopštenju SSP Požarevac.

Jedan komentar

 1. Izgleda da je opet neko kada se prave ovakvi i slični spiskove prioritetnih projekata …negde u fijoci opet slučajno zaboravio ..
  TRANSEVROPSKI
  (Atlantski okean Crno more )
  Multimodalni saobraćajni koridor –
  Istok (Crnomorski koridor)…
  koji Grad Požarevac..
  kao i grad Smederevo, opštine Malo Crniće ,Žabari ,Smederevska Palanka,Velika Plana …
  POSTAVLJA NA SAMI SPOJ I ČVORIŠTE I RASKRSNICU DVA (2) TRANSEVROPSKA KORIDORA ….
  😀😀😀
  Što je inače ,u ekonomskom i razvojnom smislu ,veoma slično poziciji nekog lokala,prodavnice,butika kafea ,restorana na ćošku i RASKRSNICI DVE GLAVNE ULICE U NEKOM GRADU…😀
  A za one koji to još ne znaju….
  U CELOJ EVROPI POSTOJI SAMO
  DEVET (9) TRANSEVROPSKIH KORIDORA.
  Pravljenje spiskova prioritetnih projekata je u svakoj NORMALNOJ ,CIVILIZOVANOJ
  I DEMOKRATSKOJ državi ..
  maksimalno ozbiljan posao,
  i rade ga čitavi nizovi nadležnih stručnih institucija i stotine i stotine vrhunskih stručnaka iz svih sektora..
  I taj spisak podleže JAVNOJ RASPRAVI I DiSKUSIJI…
  Ništa GRANDIOZNI VIZIONARI SVEZNAJUĆI SPASITELJI U MISIJAMA SPASAVANJA DRŽAVE ….
  Tamo u tim normalnim državama
  TO ne postoji.
  Tamo NEMA VIZIONARA SPASILACA.
  Nijedan.
  Zato su normalne…😀

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker