POBOŽNI LJUDI: Naprednjačke orgije u crkvenoj kući u Tabanovcu kod Petrovca na Mlavi (FOTO)

Da se naprednjaci ničega ne stide odavno je svima jasno. Vole da se lažno predstavljaju kao humani, vredni i pobožni ljudi pa po stranačkoj direktivi posećuju i liturgije na veće verske praznike kako bi bilil primećeni i zavarali lakoverni narod.

Aćimović, Nedinić i Kepa/Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Naravno, retko ko na to naseda. Međutim, ono što se dešava u selu Tabanovac kod Petrovca na Mlavi prevazilazi sve što se do sada čulo o pripadnicima ove stranke nalik sekti. Ono što odavno znaju meštani pomenutog sela, proširilo se i dalje pa je tako stiglo i do Insajdera Mileta Sove.

Naime, na otprilike kilometar udaljenosti od centra Tabanovca nalazi se Crkva Sv. Apostola Tome i u okviru dvorišta i crkvena kuća sa nekoliko soba. Pored crkve se nalazi koliba Tabanovčanina Tošića u kojoj se već dugo održavaju žurke i koje čak ni za vreme korone nisu prekidane i služile su petrovačkim opštinskim naprednjačkim vlastodršcima da sakriju svoje licemerje jer su sa jedne strane pozivali građane na slušanje preporuka tzv. kriznog štaba, a sa druge strane pravili terevenke i pijanke nešto dalje od očiju javnosti.

Crkva Sv. Apostola Tome

Inače, Tošićeva koliba nema priključenu električnu energiju pa je ilegalno priključena na crkvenu. Za pripremanje žurki, za ždranje i opijanje, ovi lažni vernici uzimaju darove koje su crkvi poklonili istinski vernici, ulje, šećer, brašno, rakiju, vino i ostalo. Ipak, ovo nije najgore od svega.

Besramni naprednjaci posle prejedanja i opijana svoje švalerke i konkubine odvode u crvene sobe da onako nemoćni pokušaju “nešto” da urade što im uglavnom ne uspeva pa su se njihove švalerke više puta žalile i pričale o njihovim ljubavnim neuspesima. Sve je ovo još davno omogućio bivši predsednik crkvenog odbora zvani Gedža koji je služio i kao glavni podvodač ženama lakog morala.

Najčešći gosti ovih žurki su bili, a i danas su živopisni likovi koje svi poznaju pod nadimcima Šiki, Riba, Bumbar, Buki, Surac, Babin i još neki. Naravno, nisu izostajali ni zaostajali vodeći opštinski švaleri u pokušaju, bivši predsednik opštine Nedinić, bivši predsednik skupštine opštine Aćimović, Tabanovčanin Dobrica Kepa Milosavljević, Goran Ristić Rile i još neki.

Crkvena kuća u Tabanovcu

Greh je svakako i razmišljati o preljubi i istu pokušavati ali greh nabrojanih ipak nije dostigao onu tačku vrhunca s obzirom na ono na šta su se žalile njihove švalerke i konkubine. Običnom čoveku je teško da odluči da li je sve ovo za smeh ili za plač ali je svakako lako za odluku da je potrebno ovakve likove hitno oterati sa vlasti i ne glasati za njih.

Opoziciona ponuda je u Petrovcu na Mlavi na izborima ovoga puta zaista velika pa Petrovčani izvolite, oterajte naprednjake u istoriju!

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker