IN MEMORIAM: Sanja Vukojević izvršila političko samoubistvo

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Kučevo, održane dana 26. januara 2024. nakon nefer održanih lokalnih i parlamentarnih izbora u Kučevu koje je obeležio predizborni inžinjering i nasilje funkcinera OO SNS Kučevo, za predsednika opštine Kučevo izabran je Nenad Mikić – Robijaš.

Foto: Facebook

Potvrda navoda da živimo u kriminogenoj i društveno bolesnoj zajednici i državi bila je nemoć Robijaša Mikića da savlada svoj bolesni ego i fotelju predsednika opštine prepusti nekome ko ima čist dosije.

Tokom konstitutivne sednice ono što je sve stanovnike opštine Kučevo ostavilo zatečinim je bilo imenovanje Sanje Vukojević za člana opštinskog veća opštine Kučevo.

SPS je na lokalnim izborima osvojio jedva 4 mandata, a u ta 4 mandata Sanja Vukojević je bila na poslednjem mestu.

Da su navodi Insajdera Mileta Sove bili istiniti i tačni kada je naveo da Sanja Vukojević koristi političku funkciju isključivo za sticanje lične materijalne koristi, ovo imenovanje za člana opštinskog veća člana partije koja je u Kučevu zapravo u opoziciji samim tim što je SNS imao 24 od 31 mandata i mogao je sam da konstituše skupštinu opštine govori o tome da se Sanja Vukojević prodala SNS-u i da SPS koristi kao paravan za isisavanje budžetskih para na štetu građana opštine Kučevo.

TPKNEWS je već pisao o tome da Sanja Vukojević već 3 decenije zloupotrebljava svoje partijske saradnike i nedužne ljude koje kandiduje na svoje odborničke liste, a kada se domogne moći i fotelje pušta ih niz vodu i zaboravlja na njih do sledećih izbora.

Da je iskrena u ono što priča u svojim obraćanjima građanima u predizbornim kampanjama, danas bi sedela u odborničkoj stolici i časno bi pratila stavove i postulate socijalista za nadoknadu od 10.000 dinara po održanoj sednici Skupštine opštine.

Ovako je pristala da se odrekne odborničkog mandata kako bi ponovo na kolenima izmolila Robijaša Mikića da joj da funkciju člana opštinskog veća na kojoj će mesečno primati nadoknadu od 20 – 30.000 dinara sa kojima će ponovo da se iživljava kupujući snobovske dizajnerske cipele ručno rađene po meri i narudžbini i ostali snobovski aksesoar koji ovu bakicu vizuelno pretvara u zlog klovna.

Za to vreme članovi i simpatizeri SPS Kučevo biće zaboravljeni do sledećih izbora kada će Sanji Vukojević ponovo zatrebati kako bi se domogla fotelje.

Ukoliko je namera vladajuće stranke bila da ispoštuje volju svih stanovnika opštine Kučevo koji su glasali i izašli na izbore 17. decembra 2023., pa je tom linijom Sanji Vukojević dodeljana funkcija člana opštinskog veća za osvojenih 927 glasova na lokalnim izborima, nameće se pitanje zašto nije dodeljen mandat i koaliciji “Da Kučevo krene” koji čine predstavnici stranaka Zavetnici, Dveri i POKS kojima je na lokalnim izborima poverenje ukazalo neverovatnih 790 glasova birača?

Sanja Vukojević nije birala sredstva da se dodvori Robijašu Mikiću i kriminalcu Perišiću za ovu funkciju, tako da je Dragomir Firulović Firul zauzeo Sanjino mesto u odborničkoj klupi, dok je Siniša Jovanović Sampras, sekretar opštinskog odbora kučevačkih socijalista odlučio da se u narednom periodu bavi lepotom i zdravljem tako što se podvrgo operaciji smanjena želuca želeći da nadimak Sampras (jer sam pojede celo prase) promeni u Šarpej zbog kože koja će da ostane da mu visi nakon gubitka kilaže.

Da ironija bude veća opštinski odbor SPS Kučevo je na parlamentarnim izborima bio devastiran i osvojili su 50% manje glasova birača, nego na parlamentarnim izborima 2023, tačnije na parlamentarnim izborima 2023 SPS je u Kučevu osvojio gotovo 1300 glasova, a na parlamentarnim izborima održanim 17. decembra 2023. SPS u Kučevu osvaja smešnih 661 glas, dok koalicija Srbija protiv nasilja osvaja neverovatnih 863 glasa.

Najveći politički poraz za Sanju Vukojević i socijaliste Kučeva je navod u poslednjoj rečenici teksta objavljenom na kvazi portalu e-Kučevo koji kaže da je vlast u Kučevu koaliciona koju čine 24 odbornika SNS i 4 odbornika SPS, a u opoziciji je 3 odbronika koalicije Zavetnici-Dveri-POKS. Za kostituisanje Skupštine opštine Kučevo bilo je potrebno 17 odbornika, tako da su kučevački naprednjaci imali apsolutnu većinu od 24 odbornika i nije bilo potrebe za koalicionim sporazmima, kojim je samo Sanja Vukojević stekla korist prodavši se za 20 ili 30 hiljada dinara mesećno građanskih para.

Obzirom na sva predizborna obećanja Sanje Vukojević i Žakline Đorđević tokom izborne kampanje koje su se pozivale na borbu za transparentnost u radu skupštinskih i opštinskih organa u Kučevu, građani opštine Kučevo će vršiti snažne pritiske na socijaliste da ispune svoja obećanja za novac poreskih obveznika koji uzimaju, jer predstavnici kučevačkih naprednjaka nisu ništa obećavali tokom predizborne kampanje i osim još veće krađe budžetskih para, od ove kriminalne grupe se ne očekuje ništa bolje.

Svim gore navedenim potezima jasno je da je Sanja Vukojević izvršila političko samoubistvo i izdala, prodala i pustila niz vodu sve simpatizere koji su podržali odborničku listu SPS Kučevo i sve birače koji su joj ukazali poverenje.

Sanja Vukojević je ovim činom pokazala koliko je mizerna i jeftina žena kada svoju tridesetogodišnju političku karijeru prodaje za 20 ili 30 hiljada dinara mesečno.

Ovaj lament nad Sanjom Vukojević je zapravo oslobodilački poklič građana Kučeva, jer je najzad došao kraj izuzetno zlobnoj osobi koja je manipulisala, zloupotrebljavala i zagađivala političku scenu Kučeva čitavih 30 godina.

(Tpknews.com/I.M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Sanja ili Mikic sve je to ista bagra koja nas je unustila. Dok ne padne diktator Vucic nece pasti ni ovi a kad diktator padne ne bih volela da sam u njihovoj kozi.

  2. Дачић да јој функцију прости што се продаде Ацу Перишићу. Амин.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker