SAJAM DUNAVA: Zašto je Golubac jedan od najlepših gradova u Srbiji (VIDEO)

„SAJAM DUNAVA” je manifestacija međunarodnog karaktera, koja promoviše turističku ponudu Opštine Golubac uz veliku podršku i angažovanje lokalnog stanovništva, institucija, ustanova i udruženja sa teritorije opštine Golubac.

Oprobana koncepcija kolažnog tipa festivala, sa kvalitetnim sadržajima koji doprinose bogaćenju kulturnog života zajednice, kako lokalnog stanovništva, tako i učesnika i posetilaca, učinila je da „Sajam Dunava” preraste u okvire manifestacije lokalnog tipa u prepoznatljivo obeležje celokupnog regiona.

Ovogodišnji 10. „Sajam Dunava“ protekao je u svetlu jubileja. Veliki broj pratećih manifestacija i programskih celina u okviru centralnog dešavanja jesu potvrda značaja manifestacije i ubrajanje Sajma Dunava ove opštine, kao jednog od glavnih proizvoda manifestacionog turizma destinacije Donje Podunavlje, u okviru Strategije razvoja turizma Republike Srbije za period od 2016. do 2025. Realizovano je više samostalnih manifestacija, a centralna je obeležila trodnevni vikend u julu od 28.07 – 30.07.2017. god.

Kao i svake godine manifestacija je okupila na hiljade učesnika i posetilaca. Organizovan je bogat sportski, kulturni i zabavni program tokom tri dana. Centralno dešavanje u okviru manifestacije „Sajam Dunava“ zauzeo je 52. Golubački kotlić.

TPKNEWS/TOG

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker