DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA KOD KUČEVA: Nesrećna Mirjana je umrla u mukama, razbojnici su mislili da krije veliki novac

Još jedan jeziv zločin uznemirio je meštane sela Mišlljenovac kod Kučeva. Tokom protekle noći mučki je drvenim kocem ubijena Mirjana Živojinović (71) koja je u porodičnoj kući živela sama a čije je beživotno telo jutros pronašao prvi komšija.

Screenshot/Informer

Na lice mesta tragedije odmah je izašao Javni tužilac i istražni sudija iz Požarevca kao i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova koji su još uvek na terenu radi obavljanja istrage.

– Obavljen je uviđaj, utvrđeno je ubistvo i telo je odneto na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Ubistvo je konstatovano – , čulo se od nadležnih policijskih organa.

Još uvek nije poznat motiv ubistva, ali meštani sela Mišljenovac sa kojima smo razgovarali kažu da niko nije imao razloga da tako nešto učini nesretnoj ženi koja je živela jako skromno u isto takvom domaćinstvu. Kako kažu pojedini, ono što baca sumnju je da je bila u poslednje vreme jako bolesna pa je i dvorište bilo prilično obraslo rastinjem.

Međutim, ono što je začuđujuće da je u poslednje vreme bilo prilično očišćeno, što ljude navodi na pomisao da je neko ovo ranije isplanirao. Kuća je bila prilično ispreturana pojedine stvari izbačene su ispred vrata, što ukazuje da je mogući motiv koristoljublje i pomisao da je nastradala žena imala novac u kući. Kako god, ovo je tragedija koja je ulila veliki strah među meštane ovog malog sela.

– Poslednji put smo se videli u nedelju na našoj slavi Markovdan. Čuli smo se zadnji put juče oko 13 sati. Nije delovala ni uzmenireno ni uplašeno. Jednostavno, od jutros kako nas je ova tragična vest zatekla, u potpunom smo šoku. Ovo je velika tragedija jer je moja tetka bila jedna vredna i jako dobra žena. Imala je svoju penziju od koje je živela jako skromno. Bila je bolesna. Noge su je i leđa izdali, pa se teško kretala – , kaže Željko Milivojević kome je Mirjana bila tetka i sa kojom su on i njegova porodica održavali kontakt budući da je Mirjanina rođena sestra dugi niz godina u Švedskoj na privremenom radu.

– Ko je ovo mogao da uradi nije mi jasno. Da li je neko mislio da je imala novca ili neko ko je poznavao i znao situaciju da je sama, ne znam, uglavnom ovo je tragedija da žena umre u najvećim mukama – , navodi Željko.

Željko Milivojević/Foto: Screenshot Informer

Meštani Mišljenovca još uvek se ne mire sa onim što se desilo u njihovom mirnom selu. Kako ističe Lalica Stoićević (60) prijateljica pokojne Mirjane, zaposlena u privatnoj firmi u Mišljenovcu koja nas je ljubazno primila, kaže da prosto ne možes mirno da zaspiš u poslednje vreme a da ne pomisliš šta vas sve može snaći.

– Jako sam dobro poznavala Mirjanu i toliko sam potresena, da jedva mogu da izgovorim bilo šta. Mira je bila jako dobra žena, poštovale smo se i pomagale i zato me jako žao. To je bila jedna dobra duša. Videh je poslednji put juče kako hoda sa pomagalom, jer se teško kretala. Malo smo popričale i ne mogu da verujem da je to bio naš poslednji susret. Nije se udavala nikada, živela je sama i trudila se svakome da pomogne kad nešto zatreba, bilo da se radi o našim ljudima u Mišljenovcu ili Rabrovu, bilo gde dok je bila sposobna pomagala je oko bolesnih ljudi koji dođu iz inostranstva. Bila je pomoć u kući i svuda je odlazila vozeći svoj bicikl. Mi smo odavno odlazili sa zadovoljstvom kod Mire, birali smo kod nje kukuruz i uvek je bila šala, baš smo se poštovali. To je jedna učena žena, koja je svoj radni vek provela radeći u Požarevcu u preduzeću “Moravka” – , kaže vidno uznemirena Lalica.

(Tpknews.com/Informer)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Ne sumnjam da iskusni inspektori, neće rešiti ovaj slučaj. Verovatno će istraga ići i u drugom pravcu. Odnosno, ko je naslednik njene imovine…

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker