10,750 DOLARA: Fondacija princeze Katarine i Lajflajn obezbedili pomoć školi u selu Bliznak

Humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga obezbedila je donaciju Fondaciji Nj.K.V. Princeze Katarine, od porodice Speranca, u znak sećanja na njihovog brata Daglasa Vajteheda, u vrednosti od 10,750 američkih dolara.

Foto: TPKNEWS

Iz princezine fondacije zahvaljuju porodici Speranca na ovoj neverovatno velikodušnoj donaciji! Ona ima za cilj da pomogne osnovnoj školi „Jovan Šerbanović“ u selu Bliznak, obezbeđivanjem najnovije računarske opreme, nameštaja za učionice, knjiga za biblioteku, novog igrališta i sportske opreme, rančeva sa školskim priborom i kutija sa obrazovnim materijalima i igrama, kao i svega drugog što je školi dugi niz godina bilo potrebno za kvalitetno obrazovanje.

Nj.K.V. Princeza Katarina veoma je srećna zbog pomoći pružene ovoj školi:

– Humanitarna organizacija Lajflajn iz Čikaga, čiji sam pokrovitelj više od 25 godina, neumorno radi za našu decu. Srbija nije samo Beograd, mi pomažemo školama širom Srbije i Republike Srpske. Posebno sam zahvalna našim velikodušnim donatorima, porodici Speranca, koja brine o našoj deci i pruža im pomoć tokom ovih teških vremena. Bog vas blagoslovio što pomažete našoj deci! Naša deca će sada moći da se usredsrede na učenje i da uživaju u školovanju. Želim im puno uspeha u novoj školskoj godini! – , poručila je Nj.K.V. Princeza Katarina.

Foto: TPKNEWS

Goran Milinković, direktor škole, naglasio je da ova donacija mnogo znači školi i učenicima i zahvalio se porodici Speranca koja ju je omogućila, kao i Humanitarnoj organizaciji Lajflajn iz Čikaga i Nj.K.V. Princezi Katarini.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker