OTVARANJE U APRILU 2018: Počinje izgradnja ritejl parka Stop Shop u Požarevcu

Austrijska kompanija Immofinanz dobila je u petak, 29. septembra 2017. godine, građevinsku dozvolu za izgradnju ritejl parka Stop Shop u Požarevcu.

Ovo će biti peti po redu Stop Shop u Srbiji, a njegovo otvaranje se očekuje tokom aprila naredne godine, objavljeno je na zvaničnom sajtu Grada Požarevca.

Branimir Bojić, predstavnik austrijske kompanije, istakao je da je u Požarevcu imao veoma dobru saradnju sa gradskim vlastima u domenu dobijanja neophodnih dozvola i pratećih administrativnih poslova.

– Mi smo Požarevac, kao administrativni centar Braničevskog okruga, još ranije prepoznali kao mesto velikog potencijala. Početak izgradnje očekujemo tokom ovog meseca, a otvaranje prve faze našeg parka već u aprilu. Drago mi je što će Požarevljani uskoro biti u prilici da lakše dođu do prepoznatljivih robnih marki koje prate naše ritejl parkove – kazao je Bojić

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović istakao je da je ovo prva direktna investicija u tom gradu posle dužeg niza godina.

Prva faza Stop Shop ritejl parka podrazumeva izgradnju oko 7.000 m2, i posao za oko 300 radnika, navedeno je na gradskom sajtu.

TPKNEWS/Ekapija

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker