NOVI SKANDAL U PETROVAČKOJ BOLNICI: Lekari nemarom ubili Sašu Bogdanovića iz Krvija!?

U nedelju 7. jula, oko 20:30 časova kod restorana “Mali Vis”, bivša “Lepeza” u Petrovcu na mlavi, jedan taksista je spazio Sašu Bogdanovića (46) iz Krvija, koji je nepomično ležao na trotoaru, i odmah alarmirao hitne službe.

Prijemno odeljenje petrovačke bolnice

Kako “TPKNEWS” saznaje, dežurni hirurg u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, je u nedelju primio povređenog Bogdanovića u besvesnom stanju koji je nađem kod restorana “Mali Vis”, bivša “Lepeza” i primio ga na hirurško odeljenje, nakon čega mu je uradio odmah rengenski snimak.

Međutim, umesto da taj snimak pregleda specijalista za rengen, pregledao ga je samo dežurni hirurg koji nije konsultovao čak ni neurohirurga iako je pacijent bio u besvesnom stanju. Dežurni hirurg koji je primio povređenog Bogdanovića smatrao je da, pošto je Bogdanović bio alkoholičar, kada se otrezni da će se osvestiti, zbog toga ga nije uputio na skener, a ni na neurohirurgiju.

Bogdanovićeva smrt je nastupila posle nekoliko sati ležanja na hirurškom odeljenju u petrovačkoj bolnici, a ne kako je javnosti plasirano iz bolnice da je nakon dolaska hitne ispred restorana “Mali Vis”, Bogdanović već bio preminuo.

Takođe, saznajemo da dežurni anestizolog nije pozvan da pokuša čak ni oživljavanje.

Da li je urađena obdukcija ili ne, TO SE TRENUTNO OZBILJNO KRIJE U PETROVAČKOJ BOLNICI.

Pokušali smo zvanično da saznamo nešto više o ovom događaju, ali bezuspešno. Svi nadležni u petrovačkoj bolnici nisu hteli da ostave ni jedan komentar u vezi ovog slučaja.

Kako smo saznali od pojedinih zaposlenih u ovoj zdravstvenoj ustanovi, radiolog je tek sutra dan pregledao snimak lobanje preminulog Bogdanovića i tom prilikom utvrdio da je imao prelom lobanje.

(Tpknews.com)

Оставите одговор

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close