POKOLJ U BARIČU KOD GOLUPCA: Ubio sina, suprugu i šuraka, pa presudio sebi! (VIDEO UŽIVO SA LICE MESTA)

Austrijski penzioner Božidar Dačić (77) iz Bariča, opština Golubac, jutros oko osam časova iz pištolja ubio je svog sina Miroslava, zatim suprugu Radu i šuraka Pavla, zatim otišao do crkve gde je pucao sebi u glavu.

Svoju snaju Goricu Dačić (55) pogodio je sa tri metka u stomak, grudi i vrat, ali ona je preživela i kolima golubačkog Doma zdravlja prebačena je u požarevačku bolnici sa teškim ranama opasne po život, onaje operisana u požarevačkoj bolnici i nije životno ugrožena. Nakon krvavog pira Božidar Dačić otišao je do seoske crkve, gde se u njenoj porti i ubio.

Božidar Dačić (77) / Foto: Facebook printscreen

O ovoj nezapemćenoj tragediji koju Golubac ne pamti policija je obavštena oko pola devet i kompletna uviđajne ekipa, na čelu sa zamenikom Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu nalazi se na terenu, gde rasvetljavaju slučaj.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić rekao je da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je 76-godišnji B. D. imao urednu dozvolu od 1998. godine.

“Proverama u policijskoj evidenciji utvrđeno je da u toj porodici dosada nije bilo prijave nikakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina”, kaže Lazić.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker