Milić uručio nagrade za najlepše novogodišnje dekoracije (VIDEO)

Sugrađanima koji su najlepše uredili dovirište, kuću, balkon i izlog za novogodišnje praznike predsednik opštine, Dragan Milić, uručio je u utorak 16. januara poklone za originalnost i doprinos prazničnoj atmosferi u opštini.

Foto: TOVG

Najlepše ukrašena kuća bila je kuća Maje Buile iz Kusića, svoje dvorište najuspešnije je dekorisala Ivana Đorđević iz Biskuplja, a nagrada za najlepši balkon pripala je Nedeljku Stefanoviću iz Topolovnika. Ove godine najlepši izlog uredio je restoran “Kasina kod ajduka” u gradu.

Akciju za izbor najlepše ukrašenog dvorišta, kuće i balkona kao i najbolje dekorisanog izloga pokrenula je Turistička organizacija opštine Veliko Gradište, a počela je pred praznike, početkom decembra.

Komisija je obišla prijavljene takmičare i ocenjivala angažovanje na prazničnom uređenju. Svi izlozi i dvorišta su fotografisani, a vlasnici su svojom maštom i trudom učinili da njihovi objekti bajkovito zablistaju. Suočen sa mnogim dilemama, žiri je imao težak zadatak da oceni najuspešnije u konkurenciji mnoštva lepih pa i prelepih izloga i balkona.

Javno su pohvaljeni i Udruženje starih umetničkih zanata i domaće radinosti “Lira“, foto MIX, pekara Ema kao i Narodna biblioteka “Vuk Karadžić“ za izuzetno zalaganje i praznično dekorisanje izloga.

(TOVG)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker