OPŠTA BOLNICA: Radnik okončao protest

Stolar u Opštoj bolnici u Požarevcu, Zoran P. (62), okončao je u sredu protest zbog naloga uprave ove ustanove da se podvrgne psihijatrijskom pregledu u Beogradu.

Njemu je ovaj pregled naložio menandžment bolnice, jer treba da mu se promeni radno mesto. Do promene treba da dođe jer ovaj radnik već duže vreme ne odgovara kako treba na svoje radne obaveze.

Kako je rekao direktor bolnice, dr Danko Nikolić, ovaj radnik nije bio zdravstveno ugrožen, jer se sve vreme nalazio u toplom i uzimao je obroke. Pošto je pristao na preged, on je odlučio da okonča svoj protest.

On je tokom nekoliko dana, koliko je protestovao, bio pod budnim okom lekara i obezbeđenja, naročito zbog toga jer je 2013. godine pretio samoubistvom. On se tada popeo na krov bolničke zgrade i pretio da će da skoči, ali ga je policija od toga odvratila. Razlog ovog njegovog čina bilo je to što je mislio da mu godišnji odmor nije odobren jer je dobio otkaz. Međutim, ispostavilo se da nije pravilno podneo zahtev za odmor, koji mu je ubrzo odobren.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker