POSLE SE PITAMO KO JE KRIV: Sve dok budemo imali predsednike opština poput golubačkog raspopa, i njemu sličnih, dotle ćemo i da ispaštamo

Ono što se svi pitamo, zašto se to nama desilo, kako, ko je kriv, ko je sve zakazao u lancu odgovornosti, kako niko nije ništa primetio, da li je poremećaj u ponašanju ipak primećen ali je ignorisan, kako objasniti šta se desilo kad ni sebe ne možemo da ubedimo u to…

Golubački raspop predsednik opštine Golubac Nebojša Mijović i njegov potrčko Jovica Josić Ćora

Ne postoje reči opravdanja za užas koji nam se desilo. Skupo smo kao narod platili cenu nesmotrenosti, gluposti i primitivizma. Još dugo ćemo plaćati danak naše gluposti. Danak jeftinoće obraza, za ljubav prema 2.000. ili 5.000. dinara.

Sve dok budemo imali predsednike opština poput golubačkog raspopa Mijovića, i njemu sličnih, dotle ćemo i da ispaštamo. Takvi likovi poput golubačkog raspopa direktno utiču na raslojavanje u društvu. Takve individue su direktno odgovorne za društveno posrnuće, a golubački raspop je najbolji primer lopovluka, sile i bahatosti. Uz pomoć svojih pokornih sluga on vlada našim sudbinama i životima.

Pogledajte samo njegovo okruženje i saradnike – Ćora, Voja, Rođa, Furke, Đukić, Puta i Miša Đura. Zar i dalje treba trošiti reči i davati komentare, na ovakvog vođu i ovakvu ekipu? Pogledajte samo taj apsurd, njihovu imovinsku kartu pre i za vreme funkcija na kojima su.

Šta više reći! Posle se pitamo ko je kriv. Pa sami zaključite sve u ime partije, bratije i lične ambicije.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Za stanje u državi kao i u Opštini Golubac glavni krivac je narod. Svojim kukavičlukom i podrškom ovoj suludoj vlasti doveli smo državu na dno dna. Čak i u Africi niti igde u svetu ovoliko glup narod i ovoliki broj lopova ne postoji. Dešava nam se ono što smo i zaslužili. Samo se plašim da Božija kazna ne bude još gora,jer je očigledno da se i posle ovih tragedija narod nije dozvao pameti. Porodicama nevino nastradalih iskreno saučešće. Da li će ih moći pogledati u oči direktor i osoblje škole a tek ministar i Vučić? Ima nas, jeste da smo u manjini, koji ne podržavaju ni lokalnu i državnu vlast i živimo za onaj dan kada će odgovarati za svoje pljačke i zlodela.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker