U PONUDI VIŠE OD 170 RADNA MESTA: U četvrtak sajam zapošljavanja u Velikom Gradištu

Nacionalna služba za zapošljavanje (NZS) objavila je da će ove nedelje biti održan sajam zapošljavanja u Velikom Gradištu u četvrtak, 20. aprila, u Svečanoj sali Skupštine opštine Veliko Gradište, ul. Žitni trg br. 1, sa početkom u 11 sati.

Foto: M.V.

Sajam u Velikom Gradištu realizuju dve ispostave požarevačke filijale NSZ, u Velikom Gradištu i Golupcu, a učešće na njemu je najavilo 19 poslodavaca, koji su ponudili više od 170 slobodnih radnih mesta.

Najveća potražnja će biti za konobarima, proizvođačima prehrambenih proizvoda, kuvarima, prodavcima i drugiim radnicima u proizvodnim i uslužnim delatnostima.

Navodi se i da su potrebe iskazane i za radnicima svih nivoa obrazovanja, koji će biti angažovani na javnim radovima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ovako nešto je za Kučevo samo pusti san.Opštinska kriminalna vlast zapošljava samo članove SNS bande,mada su sva mesta u OU Kučevo popunjena.U gradu trenutno rade samo 3 firme čiji je sveukupni broj zapislenih u ovim firmama manji od broja zaposlenih u OU.I ako neko pokuša da se zaposli u nekoj od ove 3 firme mora da se “isprsi”kod Milogorca Perišića od 3000-5000 evra.

  2. Ništa bolji nije ni ateista Rajičić jer i on mnogo voli pare a i žene.Nakrao se toliko para a pravda se da ih on ne bi uzeo da mu nisu trebale😄Pare su skupe a i oskudacija je a treba namiriti i ostale švalerke😂😂

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker