DVA MOĆNIKA, DVA “ŠVALERA”: Master-ložač otvara „Sigurnu kuću“ u Požarevcu?

Usijale se društvene mreže nakon izjave Dejana Krstića da otvara „sigurnu kuću“ u Požarevcu kako bi sprečio zlostavljanje poslanice Ane.

Ilustracija

Podaci pokazuju da su jedna od tri žene u svetu prebijene, prisiljene na seksualni odnos, ili su doživele neki nov vid zlostavljanja. Nasilje nad ženama i ispoljavanje istorijski nejednakih odnosa društvene moći između muškaraca i žena koji su doveli do diskriminacije i dominacije nad ženama od strane muškaraca i do sprečavanja potpunog napretka žene, ali?

U Gradu Požarevcu postoje dva moćnika, dva „švalera“, dva političara koji zlostavljaju gospođu po(slanicu) Anu Miljević, najvećeg ćutologa u parlamentu. Tiha voda breg roni i ćutolozi izabrani po predlogu gradonačelnika Požarevca-Zaječarca, koji voli da pije crno pivo posebno u Gradu Zaječaru za vreme izbora, doći će upravo tim političarima glave. Pošto je poslanica bila jako zlostavljana od dva ljubavnika, rodila se dobra vila Dejan Krstić, član gradskog veća za nevladine organizacije, za socijalna pitanja, za kulturu, i društvenu delatnost, koji je zapalio društvene mreže svojom izjavom da otvara „Sigurnu kuću“ u Požarevcu kako bi sprečio zlostavljanje poslanice Ane.

Dejan Krstić, master-ložač parnih kotlova i menadžer za Modern buisiness school-visoka škola modernog biznisa, rešio je da podigne sebi spomenik i otvori „Sigurnu kuću“ u Požarevcu za zlostavljane političarke, koju ugrožavaju dva političara, Veroljub Arsić i Zlatan Kostić.

Posle svih dešavanja građani zahtevaju da Zaječarca otvori Neuropsihijatrijsku bolnicu u Gradu Požarevcu i smesti pojedine zlostavljače, političare bez obzira na imunitet koji imaju.

Da se mi ipak vratimo na početak priče… Zlatan Kostić je već par godina u vezi sa ćutologom, poslanicom Anom, koja ga je naterala da završi fakultet bez diplome. Pošto je Zlatan dugo godina bio domar u školi „Sveti Sava“, nije znao ništa durgo nego da menja brave i popravlja vrata i jede krofne iz đačke kuhinje. Ljubav je učinila čudo, pa je Anin dečko krenuo da vežba slušajući pesmu „Život je lep, život je lep“.

I tako, ova Idila je trajala sve do trenutka dok se nije umešao doživotni političar Vecko-Vrcko, trgujući sa raznim kvadratima i ženama. Ljubomora je čudo, te je Zlatana naterala da čuvenom Vecku-Vrcku razbije auto, ali samo zato što se do te mere napio (2,2 promila alkohola) da nije znao šta radi. Sutradan kad je pušten, otrežnjen iz zatvorske ćelije, ljubio je i grlio svog ratnog druga Vecka-Vrcka dopuštajući mu da preuzme njegovu devojku. Vecko-Vrcko, pošto je i dalje moćan političar koga štiti imunitet, preuzeo devojku Anu i dobio nov auto za uzvrat. „Ko umije, njemu dvije“. Zaboravio je Vecko-Vrcko kako je maltretirao, šikanirao i zlostavljao svoju predivnu prvu suprugu Tanju, koju je na kraju doveo do ludila, pa je žestoko zamerio Zlatanu, zbog šamaranja i čupanja njegove nove igračkice Ane. Dejan Krstić, majka Tereza, utešio je Anu, svoju partijsku drugaricu da se ne sekira, jer će „Sigurna kuća“ uskoro biti smeštena u Domu vojske, zbog velikog broja zlostavljanja žena. Dobra vila je dobra vila.

Ana poslanica je shvatila da je nov ljubavnik, Veroljub Arsić, psihofizički nespreman za njene aktivnosti i onda se pojavio „netko treći“ sa kojim ona pije zaječarsko pivo i uživa u životu, čekajući da Deki preseče crvenu vrpcu u Domu vojske i otvori „Sigurnu kuću“, ne samo za nju, več za sve zlostavljane žene u Gradu Požarevcu.

Inače, Ulica Lola Ribara u Požarevcu postaje mistična, zavodljiva i siledžijska. Lola Ribar-bivši komunista, nadgleda ulicu sa neba i vidi da se policija Požarevca, na čelu sa tužilaštvom pravi slepa, gluva, ne želeći da se meša u svoj posao i razotkrije slučaj velikih ljubavničkih afera i razbijenih automobila.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker