DRAMA U POŽAREVAČKOJ BOLNICI: Nikola iz Petrovca je zaražen koronom, od danas započeo štrajk glađu!

Nikola Miletić (20) iz Petrovca na Mlavi koji zaražen virusom COVID-19, u znak protesta zbog katastrofalno lošeg “sanitarnog” stanja na infektivnom odeljenju požarevačke bolnice gde se nalazi, danas je započeo štrajk glađu.

Foto: TPKNEWS

Kako nam je Nikola kazao, on je bio volonter u Crvenom krstu u Petrovcu na Mlavi gde se verovatno i zarazio virusom korona.

Nikola je 26. juna dobio povišenu temperaturu i odmah je otišao u Dom zdravlja u Petrovcu. Njemu je 27. juna urađen tampon test. 30. juna nakon otkrivanja virusa COVID-19 on je hospitalizovan na infektivno odeljenje požarevačke opšte bolnice.

Pošto Nikola sumnja da je inficiran virusom korone jer nema više nikakve simptome, jutros je zatražio da mu se ponovo uradi test koji bi on platio, međutim, lekar mu je rekao da nema više testova.

Nikola Miletić na infektivnom odeljenju požarevačke bolnice/Foto: TPKNEWS

– S obzirom da je infektivno odeljenje požarevačke bolnice u katastrofalno lošem “sanitarnom” stanju postoji veća verovatnoća da se pre zarazim od neke bolesti zbog toga, nego od korone – , kaže Nikola.

Nakon što je Nikola odbio ručak i infuziju koju su hteli nakon toga da mu daju, bolničko osoblje zapretilo je da će da pozove policiju, međutim kako saznajemo, policija je odbila da dođe iz straha da se neko ne bi zarazio koronavirusom.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker