SAOPŠTENJE: Prvo odgovori na pitanja građana, pa fer i pošteni izbori za savet MZ Golubac

Građani Golupca su dobili obaveštenje da će se u nedelju 4. jula održati izbori za savet M.Z. Golubac. Obaveštenja su deljenja kradom, tj. tajno, a u obaveštenju, što je tipično za rukovodstvo i samozvanog predsednika mesne zajednice, ne piše ko šalje to obaveštenje.

Foto: Privatna arhiva/Facebook

Zbog toga, u saopštenju koje je elektronskim poštom stiglo u našu redakciju, od kako sebe nazivaju, normalnim, poštenim, nekorumpiranim i nezavisnim od opštinske oligarhije građana Golupca, postavljaju nekoliko pitanja, i zahtevaju od istih kojima su postavljena pitanja da sazovu zbor građana, i daju odgovore.

Pitanja koja su postavljena za Gorana Belovanovića Muku prenosimo u celosti:

  • Zašto nisi održao nijedan Savet M.Z. Golubac još od 2014. godine pa do sada? Sva plaćanja koja si izvršio u periodu 2014-2021 su protivzakonita i za to ćeš odgovarati.
  • Zašto si novac građana Golupca trošio samovoljno uz dogovor sa predsednikom opštine?
  • Koliko je naših miliona otišlo u druge M.Z. gde se posle vraćao u vaše džepove? Ti dobro znaš gde si i šta uplaćivao, ko je podizao taj novac i vraćao tebi, a ti prosleđivao kome treba. Sa time je upoznata policija i tužilaštvo.
  • Ko je tebe Gorane Belovanoviću ovlastio da naš repetitor (za koji su građani Golupca direktno skupili novac) pokloniš opštini Golubac? Sredstva od predajnika za mobilnu telefoniju (Telekom, Telenor i A1) si usmerio na račun opštine. Zašto nisi sazvao zbor građana, pa da se mi izjasnimo oko tog pitanja? Ta sredstva, od sva tri operatera za mobilnu telefoniju, su punila budžet M.Z. Golubac sa preko 10.000 evra godišnje. I sada te nije sramota od nas, istih građana koje si prevario, pa se kandiduješ opet!

Ti znaš da si sa Zoranom Ćirkovićem i Nebojšom Mijovićem oktobra 2018. napravio lažni Savet M.Z. Golubac, tek ćete za to odgovarati, a sada, u ovom obaveštenju, nas pozivate “da ispunimo svoje zakonsko pravo da biramo” SRAMOTA!!!

Zato, građani Golupca “BOJKOT” za ove, po drugi put, lažne izbore.

Kao što smo rekli na početku: Prvo zbor građana, da raščistimo ove stvari, a kad tad dođe sve na naplatu!
BOJKOT! – , navodi se u saopštenju koje su potpisali građani Golupca.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. I ta obaveštenja su deljenja samo podobnim stanovnici a Golupca dok onima koji su protiv ovih lopova nisu. Šta više čekaju golupčani? Dokle će dozvoliti da ih gaze i pljačkaju. Pa šta ako je Mijović lekar? Ima još lekara u Srbiji. Ne moraju zato da glasaju za njega. Sreća što sam na vreme otišla da ne gledam jad i bedu koja vlada u Golupcu dok lopovi zidaju i voze besna kola a deca im se razbacuju narodnim parama.

  2. Mijović je Crnogorac kao i koordinatori Jokić i Perišić. Hteli mi ili ne da priznamo, crnogorski kartel vlada celim regionom.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker