SLOŽNO: Požarevački naprednjaci prvi u Srbiji podržali Vučića u njegovoj borbi u rešavanju Kosovskog pitanja

Požarevački naprednjaci organizovanjem akcije 28 jula u kojoj su ličnim kontaktima I deljenjem informatora SNS građanima u kojem se detaljno opisivala rešenja za KiM prvi u Srbiji su pružili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u njegovoj borbi u rešavanju pitanja vezana za Kosovo I Metohiju.

Predsednik SNS u Požarevcu Bane Spasović u akciji podrške Vučiću deli informator i upoznaje građane o Vučićevoj borbi ze rešenje Kosovskog pitanja

Povodom toga Gradski odbor Srpske napredne stranke Požarevac saopštio je da u potpunosti podržava politiku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u rešavanju pitanja Kosova i Metohije. U saopštenju piše i kako se „najoštrije osuđuje retorika i pozivi pojedinih lidera opozicije na puč protiv legitimno izabrane vlasti u Srbiji“.

Gradski odbor Srpske napredne stranke je 28. jula 2018. godine organizovao akciju podrške Aleksandru Vučiću u rešavanju kosovskog problema kojoj su se odazvali građani Požarevca, navodi se u saopštenju.

„Smatramo da je rešavanje višedecenijskog problema Kosova i Metohije najvažniji interes Srbije i Srbiji je više nego ikada neophodno jedinstvo i stabilnost, kao i rešenost svih političkih činilaca da rade na rešavanju problema, a ne na dobijanju jeftinih političkih poena. Sramota je da se oni koji su svojim nepostupanjem, nemim posmatranjem nastanka samoproklamovane države Kosovo doprineli produbljivanju kosovskog problema, sada protive njegovom mirnom rešavanju. Potpuno smo uvereni da će, uprkos svim pritiscima, predsednik Srbije iznaći rešenje kosovskog pitanja, koje je u najboljem interesu Srbije i svih njenih građana“, ističe se u saopštenju požarevačkih naprednjaka.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker