NESREĆA ILI SAMOUBISTVO: Pronađeno ugljenisano telo Srbina u izgorelom stanu u Beču

Državljanin Srbije (41) nastradao je u požaru u bečkom okrugu Favoriten. Požar je nastao nakon eksplozije, a reč je o čoveku koji je u maju ove godine privođen zbog nasilja u porodici, te komšije sumnjaju da se sam zapalio.

Ilustracija

Vatra je buknula u prizemlju stambene zgrade, a Srbin je pronađen mrtav, piše portal OE24.

– On je zatečen potpuno ugljenisan u svom krevetu. Kasnije je utvrđeno da je reč o čoveku koji je u maju hapšen zbog porodičnog nasilja, posle koga su njegova supruga i troje dece otišli u sigurnu kuću. Naime, Srbin, koji je imao problem sa alkoholom, golim rukama je nasrnuo na ukućane. Žena je sa tri sinčića iskočila kroz prozor i sakrila se kod komšija, a muž je nastavio da joj preti. Preko aplikacije Whatsapp poslao joj je sliku pištolja, te su oni odmah obavestili policiju – prenose mediji.

Kada su specijalci ušli u stan pronašli su Srbina koji je bio van sebe.

Ispostavilo se da je pištolj igračka, a žena i deca su udaljeni od njega. Razveli su se pre mesec dana i delovalo je da se on ne miri sa time. Verovatno je dan noć pio, a u vreme izbijanja požara čula se i eksplozija. Sumnja se da je zaspao u krevertu sa cigaretom, a da je vatra zahvatila kuhinju u kojoj su bile plinske boce. Ne bi nas čudilo i da se sam zapalio zbog porodičnih problema – kažu stanari zgrade i dodaju da je u požaru povređeno troje ljudi.

(Tpknews.com/OE24)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker