ZABORAVILI DA DELE VUČIĆEV PARIZER: Požarevački naprednjaci organizovali info štandove (FOTO)

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Požarevac, organizovali su jutros štandove u gradskom parku kod pijace Krug, na uglu ulica 27. aprila i Ive Marinkovića, na kojima su sugrađanima delili promo materijal stranke i SNS informatore.

Foto: Promo

Miodrag Stepanović, predsednik Gradskog odbora SNS u Požarevcu rekao je u obraćanju da je cilj da se na ovaj način promoviše rad Srpske napredne stranke i rad predsednika države, koga Srpska napredna stranka u svakom pogledu podržava. Cilj je da se u direktnom razgovoru sa sugrađanima čuju predlozi, sugestije, kritike i pohvale kako bi se unapredio rad same stranke i da se kroz organe vlasti u Požarevcu i Kostolcu unapredi kvalitet života svih građana.

Miodrag Stepanović primaće građane Požarevca svakog utorka od 17 do 20 časova, u prostorijama SNS u Požarevcu. Stepanović je podsetio i da su redovan prijem građana organizovali i gradonačelnik Požarevca i predsednik Skupštine Grada Požarevca. Prijem građana organizovan je i u Kostolcu.

Na razgovor mogu da dođu svi građani, što se odnosi i na sve druge političke stranke i podvukao da je cilj da se pokuša da se pronađe rešenje i da odgovor građanima na sva pitanja i predloge.

– Ključna stvar je da se sa ljudima razgovara, kako ovde danas na našem štandu u Gradskom parku, tako i na ulici, kafiću, restoranu, na poslu, na pijaci, ispred trafike i gde god ljude sretnemo, naša je obaveza da sa ljudima razgovaramo, zato smo mi danas i ovde – , rekao je Stepanović.

Nakon štandova, Miodrag Stepanović i potpredsednik Gradskog odbora Pavlović su, zajedno sa aktivistima obišli više ulica u MZ Gornja Mala i direktno razgovarali sa građanima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Za razliku od propalog advokata koji dolazi kao Car na proteste opozicije koji su propali iz prostog razloga koji se svodi na stara potrosena lica, koji nemaju ni kod svoje rodjene kuce kredita a kamoli kod naroda. Sramota za ovaj grad koji je bio privredni centar regiona, sad je leglo neradnika i privatnih robovlasnika!

  2. Na veliku žalost još ima budala koje se lepe na SNS propagandu. Koji oni program imaju. Da kradu i samo kradu, da lažu i samo lažu, da prodaju srpsku zemlju kao da je njihova dedovina. Da li je to program koji narod treba da podrži?

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker