PADA VLADA! Odbornici SPS rekli STOP kriminalnoj organizaciji iz hotela Rudnik u Kučevu!

Kao atomska bomba je odjeknulo danas kada se odbornici SPS nisu pojavili na sednici skupštine opštine Kučevo.

Foto: eKučevo

Na zakazanoj 17. sednici skupštine opštine koja je imala niz spornih tačaka na dnevnom redu, kao i na svim prethodnim sednicama, ovaj put izgleda da su odbornici SPS odlučili da kažu STOP kriminalnoj organizaciji iz hotela Rudnik u Kučevu.

Iako trenutno nije jasno utvrđeno šta je uzrok izostanka odbornika SPS sa sednice skupštine opštine, sumnja se da odbornici SPS više ne žele svojim glasovima da daju legitimitet javašluku i lopovluku Perišića, Mikića i Rajičića.

Kako navodi navodi naš dopisnik Laki Pingvin iz Kučeva, na 17. sednici skupštine opštine razmatralo se o podizanju odborničkih nadoknada sa 1.000 dinara po sednici, na 10.000 dinara po sednici sada kada je zbog ogromne afere sa ugovorima u Centru za Kulturu u Kučevu skinut sa platnog spiska veliki broj odbornika SNS od kojih su neki primali i preko 35.000 dinara mesečno. Odbornici SNS koji su ostali bez primanja su još više besni znajući da su neki od njihovih kolega ostali da rade po fiktivnim ugovorima, uključujući tu i Vlastimira Babića, poznatog kao Vlasta šiling zbog njegovih lopovluka tokom devedesetih.

U opštini Kučevo bukti nezadovoljstvo među građanima i zbog toga što je na ovoj sednici skupštine opštine izglasano da Dragan Miloradović, advokat koji zastupa klijente koji tuže opštinu i istovremeno zastupa opštinu koja tuži klijente za šta ga opština plaća, istovremeno vrši poslove sekretara skupštine opštine za koje je primao naknadu od 21.500 dinara mesečno, a od ove sednice će primati 51.500 dinara mesečno za istu funkciju. Na ovo će još vršiti poslove opštinskog pravobranioca, dok mu je sin zaposlen kao načelnik opštinske uprave.

Obrazloženje za podizanje mesečne naknade Draganu Miloradoviću je da je opštinski budžet sada tako u mogućnosti, ali odbornicima SNS koji su ostali bez primanja po osnovu fiktivnog ugovora niko ne objašnjava zašto će sada primati 10.000 dinara jednom u 3 meseca, umesto dosadašnjih 35.000 dinara mesečno.

Za sve to vreme odbornici SPS nisu primali nikakvu naknadu za rad osim 1.000 dinara po zasedanju sednice skupštine opštine.

Još jedan od razloga za nepojavljivanje odbornika SPS može biti i afera sa Vesnom guskom gde se utvrdilo da je opština Vesni guski uplaćivala iznose od skoro dva i po miliona dinara u toku 2021. godine, koje je Vesna guska prebacivala na firmu “Mani Transkop” koju je registrovala 05.04.2021. godine, na svog zeta Nikolu Nikolova i odatle se gubi svaki trag ovim milionskim iznosima.

Iako se ne zna tačan razlog izostanka odbornika SPS sa sednice skupštine opštine, narodu je jasno da je svima kap prelila čašu i da kriminalu u Kučevu koji predvodi Perišić dolazi kraj.

Ostaje da se prebrojava i odbrojava vreme kada će Ćukini jahači apokalipse da dođu po Perišića i njegove sluge, a videćemo da li će ovaj put SPS stati na stranu naroda i domaćina u Kučevu i boriti se za bolji život svih u opštini Kučevo.

(Tpknews.com/Laki Pingvin)

PROČITAJ I

25 Komentari

  1. Чекам од правосудних органа да издају налог за привођење корумпираних одборника СНС који су из буџета општине, себи на незаконит начин обезбедили милионске износе, по неким изворима украли су више oд 200000 евра преко фиктивних уговора.

    1. Nema ništa od toga, ceo pravosudni sistem je pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića, a SNS je prava mafijaška organizacija koja pljačka građane R. Srbije!

  2. Dobro zapamtite imena ovih lopova, ostaće u analima Kučeva. Da je Kučevom vladala jedna organizovana lopovska grupa na čelu sa Aleksandrom Perišićem i Ivanom Rajičićem!

  3. Dzabe se nadate kad pukovnik policije iz Beograda sedi dva sata u hotel kod Ace Karatiste i krka a doso da kontrolise rad policije umesto da radi svoj poso, nikad se ne najeo. Videlo ga celo Kučevo i svi se zgrozili na pukovnika

  4. Dragan Miloradovć Zuca je Perišićev kum a Perišić mu duguje pare pa sad preko opštine prebijaju dugove. Opljačkaše ovaj siroti narod

    1. Najnovija vest:Po naredjenju Perišića,Rajčić i Mikić uplatili na racun jedne firme(prosledjeno policiji)za lanč pakete(hleb i salama podriguša)za 350 folkloraca za Homoljske motive po ceni od 3500 cija je ukupna vrednost 1.225.000.Da bi članovi folklornih grupa pojela te sendviče Aca Karatista im je izašao u susret i ponudio rezervnu salu za ručavanje koju ce opstina da plati a cifra je “samo”480.000 dinara.Opština ce pored ovih troskova morati iz budzeta da izdvoji za pevaca Adila 10.000 evra a svi znamo da je angazovan po Perišićevoj preporuci “bez”ikakvog procenta😂A sto se tice rucka za goste praksa se ne menja:broj gostiju udvostrucen a faktura hotela koju ce opstina da plati je da se SMRZNEŠ😄

  5. Saznace se koliko je jos” GUSAKA” imao Perisic i koliko su para Novica Janosevic,Rajicic,Mikic,ukrali i “oprali”preko raznih fiktivnih ugovora i firmi kao sto je firma Vesne GUSKE.

  6. Ovim postupkom Sanja Vukojevič predsednik OO SPS rizikuje da joj opet SNS-ovci ofarbaju kučence kao prošli put😄

  7. Sanja Vukojević je jedna od glavnih krivaca što su ovi kriminalci formirali vlast u Kučevu,da ih nije ona podržala sa svojih pet odbornika do ovog ne bi došlo.

  8. Odbornica “Crna Mamba” iz Turije i varoški špijun Raša Kafa imaju i dalje fiktivne ugovore u biblioteci iako na posao ne dolaze. Treba krivična prijava i za direktorki Sušić. Tanja ima 20.000 mesečno a Raša Kafa 35.000 mesečno, s tim što Raša Kafa ima još jedan ugovor kod paše Marijoka u komunalno

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker