NOVI PATROLNI AUTOMOBILI: Sedam novih „Škoda-rapid“ za redovne delatnosti požarevačke policije

Na parkingu uprave požarevačke policije dominiraju sedam novih patrolnih automobila marke „Škoda-rapid, koje je MUP „Srbije“ dodelilo ovoj policijskoj upravi radi poboljšanja uslova rada ovdašnje policije.

Novi policijski automobili

Ovi automobili požarevačkoj policiji uručeni su neposredno pred Dan policije, koji svoj Dan proslavlja na veliki hrišćanski praznik Duhovi, ili u narodu poznatiji kao Sveta trojica. Ove godine praznik pada u nedelju 27. maja i on je pokretan, koji zavisi od dana kada se praznuje Uskrs. Duhovi padaju 49 dana od Hristovog vaskrsenja.

MUP Srbije je značajno ovim činom poboljašao vozni parka PU “Požarevac“, koja vrši delatnost u celom Braničevskom okrugu pokrivajući teritoriju od sedam opština i sam grad Požarevac. Inače, dotrajali vozni park ovdašnje policije tokom prošle godine obnovljen je sa tridesetak, kao i sa ovih sedam patrolnih automobila, poboljšan je sa ukupno četrdesetak automobila marke „Škoda-rapid“, koji su se pokazali kao veoma dobri u obavljanju policijskih poslova. Kako smo saznali novih sedam automobila biće raspodeljeno policijskim ispotavama u čitavom Braničevskom okrugu, shodno potrebama, za poboljšanje obavljanja redovnih delatnosti.

M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker