LA “PIOVRA” I NJEGOVI LUZERI: Zašto je požarevački narodni poslanik Veroljub Arsić poznat po nadimku 357?

Široj požarevačkoj javnosti, narodni poslanik Veroljub Arsić poznat je po njegovom čuvenom nadimku 357. Mnogi se pitaju zašto baš taj nadimak. Da li zato što je pre dvadeset godina vitlao s pištoljem u jednom restoranu ili možda zato što je uzimao novac za zapošljavanje (3 – 5 ili 7 hiljada evra)? Ostaće zauvek enigma.

Foto: Profimedia/Ilustracija

Veroljub Arsić je preko očeve firme, dok je vedrio i oblačio u Požarevcu i Kostolcu, uzimao pozajmice od pojedinih biznismena da bi završavao tim istim ljudima određene poslove, i kako je vreme prolazilo, shvatili su da je Arsić „pošten čovek“ i da nema nameru da vrati novac, tako da su morali da ga tuže sudu, pa je on taj pozajmljeni novac vraćao uz kamatu, jer su mu izvršitelji bili stalno nad glavom. Takođe, uzimao je Vecko pozajmice i od svojih direktora koje je on lično postavio, misleći da nikada neće vratiti novac, između ostalog, od PD RIO Kostolac i još od nekoliko državnih preduzeća.

Pre dva meseca, Zlatan Kostić predsednik Sportskog saveza grada Požarevca je mrtav pijan svojim vozilom udario u vozilo na parkingu u Požarevcu, igrom slučaja, baš u vozilo narodnog poslanika Arsića. Pa se postavlja pitanje, ko je platio tu štetu. Da li onaj koji je slupao vozilo, Zlatan Kostić ili gradska uprava Požarevac?

Inače, Zlatanov rođak, Dragan Kostić – Kole, pokušava sa sumnjivom fakultetskom diplomom, preko gradonačelnika Saše Pavlovića da postane izvršni direktor JKP „Komunalne službe“. Pavlović vraća stare dugove, a i Kostić je veoma stručan i može da poboljša rad komunalnog preduzeća. Ovo je pravi primer kako se urušavaju preduzeća i institucije.

Kada je puštena priča prošle godine da idu unutarstranački izbori na nivou opštinskih i gradskih odbora, Arsić je sa svojim partijskim luzerima krenuo da lobira po mesnim odborima u gradu i selima ne bi li ponovo uzjahali gradski odbor u Požarevcu i mesni odbor u Kostolcu.

Međutim, kada su čuli da se izbori u stranci odlažu posle predsedničkih i parlamentarnih izbora, oni su se povukli kao pravi besni psi i sada čekaju iz prikrajka da im se ukaže nova šansa da ponovo krenu zajedno u osvajanje sa svojim gazdom Arsićem.

Inače, Arsićevi luzeri su već jednom osetili šta je vlast i sada ne mogu da prežale, jer su izgubili funkcije, ljubavnice, moć, privilegije, kombinacije i ispumpavanje državnih para u njihove firme.

Pamte ljudi, kako kažu, Arsić i njegovi luzeri su samo jurili žene, kupovali stanove i automobile, a za grad Požarevac nisu ništa uradili, sedeli po kafanama i napijali se, i smišljali kako će i kome će da naprave neku aferu i prljavštinu.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Džaba Vi pišete o Arsiću i ostalim požarevačkim lopovima kada Požarevljani nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker