SEVALI NOŽEVI I RADILE PESNICE: Potukli se četiri Požarevljana u Beču, jedan izboden nožem! (FOTO)

Verbalna svađa koja je izbila između, kako saznajemo, četvorice Požarevljana u subotu uveče u Beču, u okrugu Majdling, izmakla se kontroli pa je prerasla u fizički sukob, a završila se nakon što je jedan od aktera izboden nožem u butinu i nadlakticu.

Foto: Čitalac TPKNEWS

Kako prenose austrijski mediji, prvu pomoć povređenom Požarevljaninu ukazao je policajac austrijske specijalne jedinice VEGA van dužnosti koji se slučajno tu zatekao i koji je, na sreću, medicinar sa dobrom obukom u taktičkom zbrinjavanju rana, nakon čega je povređeni 36-godišnji Požarevljanin prebačen u bolnicu van životne opasnosti.

Naime, po pisanju austrijskih medija, u subotu oko 18:15 u Grünbergstrasse, između četiri muškarca starosti 18, 31, 36 i 37 godina izbila je svađa, a tačan razlog svađe je ostao nejasan.

Kako je saopštila policija, četvorica muškaraca su prvo počeli međusobno da se pesniče. Iznenada u jednom trenutku 37-godišnjak je izvukao nož i ubo svog 36-godišnjeg zemljaka u butinu i nadlakticu. Napadač je potom pobegao svojim automobilom.

U međuvremenu, službenici specijalne jedinice VEGA locirali su i uhapsili osumnjičenog u okrugu Lising, koji prilikom hapšenja nije pružao otpor. Uhapšeni Požarevljanin je priznao da je bio umešan u tuču, ali negirao je da je on nožem izbo svog zemljaka.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

2 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker