NOVI DETALJI MASAKRA U BEČU: Šta je bio okidač da Boban svirepo ubije svoju suprugu i rođeno dete, i zatim presudi sebi?

Policija pokušava da utvrdi motiv jezivog zločina koji se u sredu dogodio u Beču, kada je Srbin Boban N. (41) ubio suprugu Slađanu (45) i ćerkicu Leu (10), a zatim se bacio kroz prozor stana na petom spratu.

Ispred vrata stana pronađen je poslednji spisak za kupovinu, na kome piše “jaja, kafa, sprale”, koji je ostao kao jezivi svedok da je tu nekada živela porodica.

Fioto: heute.at

Policija je zapečatila stan u kom se odigrala krvava porodična drama. Da sve bude još jezivije, kako pišu austrijski mediji u ovoj zgradi već se dogodilo jedno ubistvo pre nekoliko godina. Komšije kažu da je zgrada ko ukleta.

Ne zna se šta je bio okidač da ovaj radnik na smrt izbode kuhinjskim nožem suprugu, a onda kablom zadavi rođeno dete i zatim presudi sebi. Kako se saznaje Slađana, supruga Bobana, radila je kao vaspitačica u jednom bečkom vrtiću, a devojčica je pohađala četvrti razred osnovne škole.

Komšije svedoče da su se supružnici često svađali uglavnom zbog novčanih problema. Policija će kada ispita rođake Bobana, koji je rođen u Austriji, a poreklom iz Srbije, i rodbinu ubijene žene, pokušati da sklopili kockice ovog zločina.

MOTIV ZBUNJUJE

Juče, u 2:30 časova, Lena je podlegla bog velikim pretrpljenih povredama na mozgu. Kako smo saznali, Slađanina porodica nalazi se u Srbiji. Bečka policija je odmah u sredu uveče obavestila Srpsku policiju o ovom svirepom ubistvu i rođake male Lee koji žive u Beču, ali od Leinih rođaka niko nije uspeo na vreme da dođe u bolnicu. I na kraju, mala i nedužna Lena je bila sama.

Zašto su mala Lea i njena majka morale da umru? Zbog novca? Ljubomore? Porodičnog sukoba? Motiv još uvek je nejasan.

M.L.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker