AKCIJA PETROVAČKE POLICIJE: Privedeni visoki funkcioneri SNS-a zbog oštećenog auta podpredsednika “Dveri” iz Busura

Zbog razbijenog stakla na prednjim vratima automobila potpredsednika „Dveri“ iz Busura Mišela Mijajlovića, danas su privedeni na saslušanje visoki funkcioneri SNS-a iz Busura.

Kako je za TPKNEWS potvrdio izvor dobro upoznat sa istragom, policija u Petrovcu na Mlavi danas je privela na saslušanje Predraga Kadića – predsednika mesne zajednice Busur, Zorana Tomića odbornika SNS i vlasnika privatne firme u Busuru, Stamenka Obretkovića, Slavišu Paunovića, Kristijana Mijailovića, Slavomira Mijailovića i još druga četri lica koji su takođe članovi SNS-a.

Podsetimo se, U noći 28. na 29. april, u selu Busur je oštećen automobil potpredsednika „Dveri“ iz Busura Mišela Mijajlovića koji je inače poznat kao žestoki kritičar Srpske napredne stranke, kako na lokalnom nivou, tako i vrha SNS i samog predsednika Vučića.

Iz automobila Mijajlovića ništa nije ukradeno što je odmah ukazivalo na to da se ne radi o koristoljublju već možda o svojevrsnom upozorenju.

Kako je Mijajlović izjavio, ko god da je ovo učinio, to oštećenog svakako neće sprečiti da i dalje ukazuje na nezakonitosti koje režim čini kao i da nastavi borbu za bolju Srbiju bez kriminala i pranja novca.

Ovo nije prvi slučaj napada na članove Dveri jer je pre nekoliko meseci u Požarevcu zapaljen automobil funkcionera ove stranke Dragana Jovića.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker