NEZAPAMĆENI INCIDENT: Klinac u marici nokautirao policajca!

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, a pošto kod sebe nije imao nikakva dokumenta, odlučili su da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje.

Jedan policajac iz Bora zadobio je lakše povrede lica, kada ga je u marici, prilikom privođenja, glavom u nos udario maloletni R. P. (17).

Policija je obavljala pojačani nadzor ugostiiteljiskih objekata u Boru, a u jednom su naišli na R.P. koji je organe reda na najvulgarniji način vređao i pozivao na fizički obračun.

Policajci su posumnjali da je maloletnik pripit, jedan od policajaca je od R.P. zatražio dokumenta na uvid, ali je umesto toga dobio pretnje i poziv na fizički obračun. Pošto R.P. kod sebe nije imao nikakva dokumenta, odlučili su da ga odvedu u stanicu i pozovu njegove roditelje.

Nakon što su, nekako, uspeli da maloletnika smeste u vozilo, pošto je sve vreme vređao i pretio, do njega je seo jedan policajac, budući da tako nalažu pravila službe. Ali, u marici je R.P. naočigled brojnih svedoka, i bez upozorenja, glavom je svom silinom udario posred lica policajca koji je sedeo pored njega, koji je od zadobijenog udarca pao na pod vozila. Policajci su uspeli da obuzdaju dečaka, nakon čega su ga odveli u stanici i pozvali njegove roditelje.

Obavešten je i tužilac, koji je dao nalog da se R.P. pusti da se brani sa slobode i da mu se podnese prijava zbog napada na policajca.

Nakon odluke koju je doneo tužilac, policija u Boru je ljuta i ogorčena, i pitaju se šta je sledeće. Jer ako i maloletnici smeju da udaraju policiju i nakon toga da budu pušteni da se brane sa slobode, proizilazi i da mogu da im nanesu i ozbilnije povrede. Posebno jer, nakon ovog slučaja, većina maloletnika stekli su utisak da gotovo bez ikakvih konsenkvenci mogu da nasrću na organe reda.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker