U Knežici održana završna priredba Takmičenja sela Petrovac na Mlavi (FOTO)

U petak 16.decembra u domu kulture u Knežici održana je završna priredba Takmičenja sela Srbije za opštinu Petrovac na Mlavi 2016.godine.

Kao što je od ranije pozanto domaćin ove priredbe mesna zajednica Knežica je sveukupni pobednik za 2016.godinu. Drugo mesto su ravnopravno podelile mesne zajednice Oreškovica i Ranovac, dok su treće mesto zauzele mesne zajednice Manastirica i Ćovdin. Kulturno prosvetni centar Petrovac je kao i predhodnih godina obezbedio vredne nagrade, prvo mesto je dobilo kompletno ozvučenje za potrebe mesne zajednice, drugo i treće mesto je dobilo manju zvučnu opremu za potrebe kulturno umetničkih društava.

Prepuna sala doma kulture u Knežici

U prepunoj Sali doma kulture u Knežici prisutni su bili i predstavnici lokalne samouprave: predsednik SO Petrovac na Mlavi Milanče Aćimović, zamenici predsednika opštine Saša Milivojević i Miodrag Radišić kao i direktori Kulturno prosvetnog centra Slobodan Perić i narodne biblioteke „Đura Jakšić“ Jadranka Grbinović.

Rukovodstvo opštine Petrovac na Mlavi

Pre samog kulturno umetničkog programa najuspešnijima su uručene vredne nagrade. Mesnoj zajednici Knežica, ovogodišnjem pobedniku priznanje i nagradu je uručio predsednik SO Milanče Aćimović, drugoplasiranim mesnim zajednicama prizanje i nagrade su uručili pomoćnici predsednIka opštine Saša Živojinović i Miodrag Radišić, a trećeplasiranim mesnim zajednicama i pojedinicima direktor Kulturno prosvetnog centra Slobodan Perić.

Po završetku ceremonije dodela nagrada i priznanja usledio je kulturno umetnički program gde se predstavio najpre domaćin polusatnim programo, a potom najbolje tačke koje je žiri izabrao iz drugih mesnih zajednica za 2016.godinu.

Ovom završnom priredbom ujedno su započele pripreme za novu sezonu Takmičenja sela Srbije za opštinu Petrovac na Mlavi koja će najverovatnije početi u martu 2017.godine.

TPKNEWS/KPC Petrovac

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker