ITALIJA: Srpkinja (31) teško povređena u nesreći na putu Venecija- Padova (FOTO)

B. M. (31), poreklom iz Srbije teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se u subotu popodne desila na auto – putu Venecija – Padova, kada su se na izlazu sa auto – puta sudarila dva automobila.

srpkinja-povredjena-italija

Nesreća se desila u smeru ka Milanu, a zbog težine povreda Srpkinje angažovan je i helikopter, kojim je prevezena do bolnice.

srpkinja-povredjena-italija-1

– Sudarili su se automobili italijanskih i beogradskih registracija. Žena, poreklom iz Srbije sa prebivalištem u gradu Faenci u pokrajini Ravena, zadobila je višestruke povred od kojih je najozbiljnija povreda glave. Kako je saobraćaj na auto – putu bio u prekidu, ona je helikopterom prevezena u bolnicu. Letelica je morala da sleti na sred puta kako bi preuzela povređenu devojku – prenose italijanski mediji.

srpkinja-povredjena-italija-2

Do nesreće je došlo kada je B. M., koja je bila za volanom “opela”, krećući se u levoj traci, iznenada izgubila kontrolu i levim točkom udarila u betonsku ogradu auto – puta.

srpkinja-povredjena-italija-3

– Kada je točak udario u zid, automobil je odleteo na sredinu puta. Tada je naišao drugi automobil i udario u “opel”. Nakon nesreće stali su i drugi vozači kako bi pomogli nesrećnoj devojci – pišu italijanski mediji.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker