NEMAČKA: Osuđena banda srpskih tinejdžera u Hamburgu, silovali devojčicu na rođendanu! (FOTO/VIDEO)

Banda srpskih tinejdžera optužena da je u Nemačkoj silovala 14-godišnju devojčicu, nakon čega su je polugolu izbacili na ulicu i ostavili da umre od hladnoće, iz suda je izašla na slobodu!

sudjenje-srpskoj-bandi-nemacka
Sud u Nemačkoj izrekao uslovnu kaznu trojici maloletnika

Trojici maloletnika i jednoj njihovoj vršnjakinji izrečene su uslovne kazne. U zatvor će morati samo jedan mladić, koji je punoletan.

Denisu M. (14), Živoradu S. (17), Aleksandru N. K. (16) i Bošku P. (21) sudilo se da su učestvovali u grupnom silovanju devojčice u Hamburgu. Kao vođa je označen Boško, koji je osuđen na četiri godine zatvora. U Nemačkoj su boravili sa svojim porodicama kao migranti iz Srbije.

Devojčicu su napali 11. februara ove godine, posle proslave jednog rođendana. Silovali su je u jednom stanu i zatim je polugolu izbacili u dvorište, gde je skoro umrla od hladnoće. Spasao ju je meštanin koji ju je primetio u prolazu i pozvao hitnu pomoć. On je ispričao da je devojčica u nesvesti ležala na hladnoći samo u donjem vešu i da je bila promrzla. Kada je primljena u bolnicu, temperatura joj je bila 35,4 stepena, pa je lečena od hipotermije.

Dvojici mladića, Bošku P. (21) i Aleksandru K. (16), nakon napada je određen pritvor, a Živorad S. (17) i Denis M. su zadržani u Centru za mlade, odakle je Denis bio pobegao, pa je nemačka policija aprila ove godine izdala poternicu za njim.

sudjenje-srpskoj-bandi-nemacka-1
N. K.(16), Boško P. (21) i Denis M. (14)

Sudija je izjavio da su devojčicu tretitali kao objekat. „Iskoristili su je i izbacili je kao đubre”, naveo je on, svestan da će javnost zbog prilično blage kazne reagovati. „Možda će se javnosti ovo činiti kao blaga kazna, ali za maloletnike one moraju da se fokusiraju na obrazovanje, a ne na kažnjavanje”, dodao je sudija.

sudjenje-srpskoj-bandi-nemacka-2
Dvorište u kojem je žrtva nađena bez svesti

On je naveo i da su optuženi u potpunosti priznali zločin i izrazili kajanje na suđenju, koje je bilo zatvoreno za javnost, pošto se radi o maloletnicima. Na izricanju presude je i novinarima dozvoljeno da uđu u sudnicu, a oni su izvestili da banda nije pokazivala kajanje i da je sve vreme mahala prijateljima u sudnici. Posle izricanja presude jedan od njih je izašao pokazujući novinarima srednji prst!

sudjenje-srpskoj-bandi-nemacka-3
„Slavlje“ optuženog posle presude

DRUGARICA SNIMALA SILOVANJE!

Žrtvu je u kuću gde su je silovali namamila devojčica Lisa H. (15), koja je silovanje snimala! Ona se takođe bila našla na optuženičkoj klupi i osuđena je na godinu dana uslovno. Lisa ju je pozvala da se pridruži dečacima koji su ih čekali. Iako je bila malo nervozna zbog toga, žrtva je ispričala da je pristala jer se osećala sigurno, upravo zato što je tu bila i druga devojčica. Međutim, tamo su je najpre napili, a kada je bila van sebe, jedan po jedan silovali. Devojčica se jedva sećala šta se događalo kobne večeri, ali je sve utvrđeno pregledom snimka koji je mobilnim telefonom zabeležila Lisa.

MORAJU U ŠKOLU I NA TERAPIJU

Trojici maloletnika izrečena je uslovna kazna na tri godine. Sva trojica su smeštena u objektima Centra za mlade, moraće da idu na terapije i redovno u školu. U suprotnom, prekršiće uslovnu i biće poslati u zatvor – Živorad na dve godine, Aleksandar na 20 meseci, a Denis na 16 meseci.

TPKNEWS/Alo!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker