VELIKO GRADIŠTE: Međunarodni naučni forum “Dunav – reka saradnje”

Međunarodni naučni forum “Dunav – reka saradnje” (MNF”DRS”) je interdisciplinarno udruženje eksperata i istraživača posvećenih unapređenju međunarodne saradnje u oblasti održivog razvoja i održivog korišćenja prirodnih i kulturno-istorijskih resursa u slivu Dunava.

cropped-header1

Između ostalog, na sednici će biti predstavljeni uspešno ostvareni projekti kao i projektni predlozi na teritoriji opštine Veliko Gradište sa obilaskom Ramske tvrđave i pristana u Ramu, sistema za preradu vode u Ostrovu i Srebrno Jezero.

Učesnici su Dragan Milić, predsednik opštine Veliko Gradište, predstavnici republičkih državnih organa, Međunarodnog naučnog foruma „Dunav – reka saradnje“, Fakulteta za poslovno industrijski menadžment, Univerziteta “Union – Nikola Tesla”, 4SE Ekonomsko razvojne mreže, GEC Nera Rumunija, Udruženja za turizam na vodi Mađarska i HEPS “Đerdap”.

Druga po redu sednica 27. međunarodne naučne konferencije “Dunav – reka saradnje” pod nazivom: ” ČETVRT VEKA ZALAGANjA ZA ODRŽIVI RAZVOJ NA DUNAVU – Od naučnih i političkih razmatranja do međunarodne projektne saradnje”, održaće se u Velikom Gradištu, u subotu, 15. oktobra, sa početkom u 11:00 sati.
Konferencija se, tokom dva dana, održava u Beogradu i Velikom Gradištu – 14. i 15. oktobra 2016. godine.

TPKNEWS/Danube

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker