JOŠ JEDNA RASPRODAJA: Grad Beč nudi na prodaju rashodovana vozila, mašine i opremu!

Grad Beč, više puta godišnje organizuje akciju rasprodaje korišćenih vozila i opreme koja ne ispunjavaju tehničke uslove za intenzivnu gradsku upotrebu.

magistrat-bec

Svi zainteresovani kupci mogu da pogledaju vozila i opremu 21.  i 22. novembra u periodu između 08:00 i 13:00 sati  na placu u Simeringu Jedletzbergerstraße 1, 1110 Beč.

Svim zainteresovanima preporučuje se lični uvid u stanje mašina i vozila, jer su za pojedine neophodne dodatne popravke kako bi se stavile u radno stanje. Sve podatke o specifikacijama istih je moguće dobiti na licu mesta. U ponudi se nalazi sve, počevši od malih mašina, sakupljača smeća preko kosilica pa do kamiona i građevinskih vozila.

Svi zainteresovani svoje ponude mogu dostaviti isključivo u zatvorenim kovertima sa naznakom MA 48-VEAU-9927/2016 najkasnije do 28 novembra na adresu opštinsko odelenje 48, 1170 Wien, Lidlgasse 1, zgrada 20/prizemlje,soba br 4.

Formulare za ponudu je moguće preuzeti na sajtu magistrata MA 48.Potencijalnim kupcima je omogućeno da se automatski preko interneta informišu o ponudi mašina i uređaja,a sve što je potrebno da urade jeste da se registruju na adresi Wien.gv.at.

Sve druge informacije koje bi mogle biti predmet interesovanja, stoje na raspolaganju na oficijalnoj stranici magistrata 48http://www.wien.gv.at/umwelt/ma48/fuhrpark/fahrzeugverkauf

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker